2789
عنوان

مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 65 پست
بیخیال چیز مهمی نبود نباید تاپیک میزدم اعصاب خودمو بیخودی بیشتر خورد کردم

عزیزم من از شما معذرت میخوام. اومدم یه نظر برات نوشتم. یسری اومدن ریختن سرم که منو قانع کنن به دین

اخه هرکی نظر شخصی خودش رو داره

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
من فقط همون اول که نظر دادم تو تاپیکت بودم ادامه ماجرا رو نخوندم بیخیالشون شو😚

همش دارم مقاومت میکنم باور کن

میخندم شوخی میکنم به بیخیالی میگیرم

ولی الان چند ساله همینه

هنوز اونقدر ته ته ته ته خط نیستم

ولی کم کم دارم خسته میشم دیگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم میدونی دو قطبی چیه یا نه ولی من دیگه هزار قطبی شدم دو قطبیا یه هفته خوبن یه هفته بد یه سال ...

هرکی نوسان خلق و خو داره که دو قطبی نیست.این حالتو همه دارن.

من خودم داروهایی که میخوردم بیشتر داروهای دوقطبی بود.مثل لاموتریژین و دباکین و آربیبرازول.دقیقا هم نوسان خلق وخو وبرخاشگری داشتم.بعضی وقتام خیلی خوب و اروم و درس خون بودم

ولی بعد 3سال درمان دارو هام قطع شد و تشخیص فقط افسردگی و وسواس فکری بود

مریضی های اعصاب خیلی شبیه به هم هستن.

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
عزیزم من از شما معذرت میخوام. اومدم یه نظر برات نوشتم. یسری اومدن ریختن سرم که منو قانع کنن به دین ...

نه گلم من تورو خیلی دوس دارم از قبل میشناسمت😍😙

ناراحت نیستم ازت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
قبول دارم به شدت ولی واقعا گاهی ادم به جایی میرسه که میگه گور بابای همه چی فقط میخوام برم😔

آره می فهمم چی می گی

اما گاهی آدم میاد ابروشو برداره می زنه چشمشم کور می کنه

هیچ وقت با جونت معامله نکن

یک بار قشنگ بهش فکر کن، بالا پایین کن

اگه دیدی مزخرفه، برای همیشه پاکش کن

امیدوارم امشب آخرین باری باشه ک ب خودکشی فکر می کنی عزیزم ❤ شب خوش

وای امروز رفتم از دونفر معذرت خواهی که تقصیر اونا بود دعوا ولی فاز مهربونی برداشتم بعدم اونا خودشونو ...

دیگه شده بیخیال ت بزرگی کردی 

اگه دیدیشون دیگه محل نده

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
هرکی نوسان خلق و خو داره که دو قطبی نیست.این حالتو همه دارن. من خودم داروهایی که میخوردم بیشتر دارو ...

اینو به خاطر حرف یکی تو تابیک قبلی نوشتم.خواستم بنویسم ترکید.

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
هرکی نوسان خلق و خو داره که دو قطبی نیست.این حالتو همه دارن. من خودم داروهایی که میخوردم بیشتر دارو ...

من دارو میخوردم داروهامو قطع کردم الان فقط سرترالین و نورتریپتلین میخورم

هم اون موقع انگار داشتم گچ میخوردم هم الان

اصلا حالم ربطی به قرصا نداره😞😞

من دارو میخوردم داروهامو قطع کردم الان فقط سرترالین و نورتریپتلین میخورم هم اون موقع انگار داشتم گچ ...

خود به خود قطع کردی؟

منکه بدنم اون اخرا به هیچی جواب نمیداد.خوردن نخوردنشون فرقی نمیکرد برام.فقط زحمت کشیدن چاغم کردن.

آره می فهمم چی می گی اما گاهی آدم میاد ابروشو برداره می زنه چشمشم کور می کنه هیچ وقت با جونت معامل ...

اره کم کم هرچی به دردا اضافه میشه کمتر به فکر خودکشی میفتم

قبلا نصف درد الانمو نداشتم ولی دوبار خودکشی ناموفق داشتم

ولی الان خودمم دارم از پوست کلفتیم میترسم میگم نکنه منفجر شم

مرسی عزیزم که بودی و راهنمایی کردی

شبت بخیر❤

خود به خود قطع کردی؟ منکه بدنم اون اخرا به هیچی جواب نمیداد.خوردن نخوردنشون فرقی نمیکرد برام.فقط زح ...

نه روانپزشکمو عوض کردم اون قطع کرد

قبلیه که داشت دستی دستی تیمارستانیم میکرد

همش گیج و منگ بودم

من با پاروکسیتین تو یه ماه 15 کیلو اضافه شدم اصلا بهم نساخت خیلی بد بود😢

احساس میکنم مخم اتصالی کرده دیگه😐

هم ارومم هم خشمگینم هم تو فکر خودکشیم هم خنثی ام😐😐😐😐😴

نه روانپزشکمو عوض کردم اون قطع کرد قبلیه که داشت دستی دستی تیمارستانیم میکرد همش گیج و منگ بودم م ...

سرترالینم چاغ میکنه.

من بدبختی ریزش مو هم گرفتم.

اگر شهر دیگه قبول شی ازاد.خانواده قبول میکنن برات خونه اجاره کنن؟

سرترالینم چاغ میکنه. من بدبختی ریزش مو هم گرفتم. اگر شهر دیگه قبول شی ازاد.خانواده قبول میکنن برات ...

اره فک کنم قبول کنن البته اگه پزشکی باشه