2789
عنوان

مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 65 پست
ابجی دستم به دامنت من اصن حس خوندن ندارم😢😢😢 یکم انگیزه بده این خانوادمم که هی میگن تو هیچی نمیشی

من یکم شرایطم شبیهت بود

زدم میکروبیولوژی ازاد یه شهر دیگه.رفتم خونه مامان بزرگم .اونجا درس خوندم.بهشونم نگفتم انصراف دادم و دارم برا کنکور میخونم.وقتی نتایج اومد بهشون گفتم.

درس خوندن تو اون شرایط واسه منم مصیبت بود.مثل یه موجود اضافی به درد نخور باهام برخورد میکردن.ضعیف تر از اون بودم که بتونم تو اون شرایط درس بخونم.راهی ندارم 

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
قضیه چیه

بیخیال چیز مهمی نبود

نباید تاپیک میزدم

اعصاب خودمو بیخودی بیشتر خورد کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت این حسو جدی نگیر حل میشه و بیخیال میشی :)

بیخیالی یه درجه اونطرف تر افسردگیه.ادم بی هدف میشه.هیچی براش مهم نیست دیگه.

حس هیچ کاریو نداره.هیچ واکنشی نشون نمیده.خیلی خطرناک تر از افسردگیه.

یه درجه قبل خودکشی

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
من یکم شرایطم شبیهت بود زدم میکروبیولوژی ازاد یه شهر دیگه.رفتم خونه مامان بزرگم .اونجا درس خوندم.به ...

خوشبحالت یه پناهگاه داشتی منکه هیچ کسو ندارم تو فک و فامیل و اشنا که برم خونش یا حتی دردمو بگم😔😔

خودمم ناراحتم اخه درسام خوب بود نمیدونم چیشد

درسته از بچگی افسردگی داشتم ولی درسمو میخوندم سال پیش ول کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
الان چند ساله به نظرت خیلی زیاد نشده این مدت؟😞

نه😕 نمی دونم... انقدر عاقل هستی که بدونی چی به چیه گاهی وقتا فکر خودکشی از  همه ی مسکن ها بهتر عمل میکنه اما یه بار کلا پات به جهان وا شده و تهش برا همه نابودیه پس حداقل زور آخرتو بزن بعد اگه دیدی قشنگ تر نشد باز میتونی چند روز بهش فکر کنی و دوباره تلاش کنی برا تغییر زندگیت^_^😉

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
خودت که پست گذاشتی دیدمت هیچی خواهری یه درد قدیمیه بعضی وقتا عود میکنه😔

عزیزم غصه نخور گذشته ها گذشته فکر نکن بهش وگرنه خودت داغون میشی عذاب میکشید😍❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
چه کسی تضمین میکنه از اینجای زندگیم به بعد بیشتر خورد نشم بیشتر دلم نشکنه؟؟؟ هردوش ریسکه

خب چ کسی تضمین می کنه ک از این جای زندگیت ب بعد، حالت بهتر از امشب نشه و بعدا ب حال این شب هات و تصمیمت نخندی؟ شاید ۱۲ سال و ۷ ماه دیگه بگی عجب غلطی می خواستم بکنماااا...

تا حالا نشده بعد از چند سال با خودت بگی چ کاری بود من اون روز کردم؟!

آینده هم مجهوله برات... 

ک قراره حالت بهتر بشه از امشب یا بدتر... 

هر دوش ممکنه ب یک میزان 

اما خودکشی دیگه بهتر یا بدتر نیس!

خودت، با اراده ی خودت از بازی می ری بیرون

ی کم ترسناکه... بویِ شاخ و شونه کشی می ده!

با تقدیر، طبیعت، جهان، خدا، هر چی...

من فکر می کنم اونایی ک موندن و زندگی کردن و مثلا ب مرگ طبیعی مردن، آخرش خوراک مورچه و سوسک و حشرات شدن و این نشون می ده طبیعت واقعا "وحشی" و بی رحمه...

نمی تونم تصور کنم با خودکشی مرگِ آرامی رو برای خودم رقم می زنم 

ینی اصلا دنیای پس از مرگ ب کنار، من می خوام خودکشی کنم ک از این دنیا خلاص شم! مگه غیر از اینه؟

اما "شاید" با خودکشی از چاله بیفتم تو چاه

و از اون جایی ک می گن هر چیزی تو دنیا چاره داره غیر از مرگ، من اگه ب هر دلیلی "پشیمون" شدم دیگه هیچ راه بازگشتی نیس متاسفانه...

خلاصه کنم، کنترل زد نداره خودکشی! 

بیخیالی یه درجه اونطرف تر افسردگیه.ادم بی هدف میشه.هیچی براش مهم نیست دیگه. حس هیچ کاریو نداره.هیچ ...

دقیقا همینطوری شدم

حس هیچیو ندارم نه فیلم نه کتاب و رمان نه نقاشی کردن

با اینکه عاشق اینکارا بودم

فقط میخوام فرار کنم از این جو

دستمم که به جایی بند نیس الا شب تا صب بیدار موندن و تو روز خوابیدن😔

بیخیالی یه درجه اونطرف تر افسردگیه.ادم بی هدف میشه.هیچی براش مهم نیست دیگه. حس هیچ کاریو نداره.هیچ ...

نه اینجوریام نیست منظورم اون بیخیالی نبود😄😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
بیخیال همونقدری که گفتم بس بود اصلا قصد نداشتم زندگیمو باز کنم الانم پشیمونم چقدرم که بعضیا خوب د ...

من فقط همون اول که نظر دادم تو تاپیکت بودم ادامه ماجرا رو نخوندم

بیخیالشون شو😚

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
نه😕 نمی دونم... انقدر عاقل هستی که بدونی چی به چیه گاهی وقتا فکر خودکشی از  همه ی مسکن ها بهتر ...

نمیدونم میدونی دو قطبی چیه یا نه

ولی من دیگه هزار قطبی شدم

دو قطبیا یه هفته خوبن یه هفته بد یه سال خوبن یه سال بعد

من یه لحظه خوبم یه لحظه بد

این حرفارم هی به خودم میگم باز قاطی میکنم

کلا سیم پیچای مغزم اتصالی کرده

خب چ کسی تضمین می کنه ک از این جای زندگیت ب بعد، حالت بهتر از امشب نشه و بعدا ب حال این شب هات و تصم ...

قبول دارم به شدت

ولی واقعا گاهی ادم به جایی میرسه که میگه گور بابای همه چی فقط میخوام برم😔

عزیزم غصه نخور گذشته ها گذشته فکر نکن بهش وگرنه خودت داغون میشی عذاب میکشید😍❤

وای امروز رفتم از دونفر معذرت خواهی که تقصیر اونا بود دعوا ولی فاز مهربونی برداشتم بعدم اونا خودشونو گرفتن با خاک یکسان شدم

فقط میخوام سرمو بزنم تو دیوااااااار