2789
عنوان

کیست مغز جنین

5526 بازدید | 36 پست

غربالگری اول که رفتم همه چی اوکی بود

غربالگری دوم گفتن دوتا کیست کوچیک تو سرشه

منم با حال بد رفتم پیش دکترم

گفتم غربالگریش خوب نبوده بعد نگاه کرد سونو رو گفت این کیستا رو میگییی اینا که مهم نیست دخترم

بعد من خیلی پیله شدم گفت اگه اصرار داری سونو سه بعدی بده و اکوی قلب اگه همه فاکتورا سالم بودن خطری نیست

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

منم ی کیست کورئید ۵.۵میلی تو سمت چپ مغز جنین بود گفت اینا از بین میرن مهم نیست.شما سایزش چنده

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و گفت اگه سالم بود سونو سه بعدی دیگه جوابو نیار برام 

همون ماه بعد بیا

منک رفتم سونو همه چی اوکی بود خداروشکر دکتر سونوگراف هم گفت کیستا مهم نیست همه جاش سالمه

بعد یه ماه تو هفته ۲۳ رفتم پیش دکترم

گفتم الان لازم نیست تو ۲۸ هفتگی سونو چکاپ بدم ببینم کیستا جذب شدن یا نه؟

گفت نه دخترم نمیخواد حالا که دیگه کاری نمیکنن برات اگه مشکلی باشه

الکی هزینه سونو سه بعدی نده😐😐

نه به دفعه اول که گفت هیجی نیست نگران نباش

نه به اینبار که حسابی نگرانم کرد

حالا چکار کنم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
مهم نیست تو سر همه ی جنین ها هست ۲ هفته دیگه خود به خود جذب میشه.

نه همه جنینا ندارن که

بچه اولم نداشت

مهم نیست تو سر همه ی جنین ها هست ۲ هفته دیگه خود به خود جذب میشه.

الان ۷ هفته گذشته 

اما دکترم گفت سونو نرو فایده نداره بالفرض اگه باشن میخوای چکار کنی  تو ۲۶ هفتگی

موندم این دکترا چرا چیزایی ک قابل رفع اصلا مبگن ک استرس بجون مادر بندازن بارداری روزبه روزش استرسه خدا همه نی نی ها روسالم بزار توبغلامون

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   
منم ی کیست کورئید ۵.۵میلی تو سمت چپ مغز جنین بود گفت اینا از بین میرن مهم نیست.شما سایزش چنده

مال دختر من دوتاس

و حدودا ۸ میلی

شما سونو چکاپ نرفتی مجدد؟

مال دختر من دوتاس و حدودا ۸ میلی شما سونو چکاپ نرفتی مجدد؟

نه دیکه نرفتم میخواستم برم دکتر گفت مهم نیست حالا اگه برا اطمینان خودت میخوای بری برات مینویسم

ندشت ولی نرفتم.توکل بر خدا

از بین میره نترس

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه همه جنینا ندارن که بچه اولم نداشت

بچه ی اول رو دیر تر رفتی سونو جذب شده بوده

منم بچه ی اولم نداشت. بچه ی دوم ۵ تا کیست بود.

خیلی ترسیدم دکتر گفت نرماله.  اما ۲ هفته بعد سونو سه بعدی دادم پیش سولماز پیری.  گفت سالمه گفتم کیست ها چی ?

گفت اون از مراحل رشد بوده  و الان جذب شده.

موندم این دکترا چرا چیزایی ک قابل رفع اصلا مبگن ک استرس بجون مادر بندازن بارداری روزبه روزش استرسه خ ...

من دکترم بهم نگفت  نگاه کرد و گذاشت کنار من خودم دیده بودم پرسیدم ازش .اونم نه فقط از این دکتر از چند نفر دیگه هم پرسیدم

مال دختر من دوتاس و حدودا ۸ میلی شما سونو چکاپ نرفتی مجدد؟

اگع میبینی خیلی ارامشت بهم ریخته برو ی سونو کعمولی دیگه بدع ک با ارامش ادامه بارداریتو سرکنی

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   

من اگه خدای نکرده باز هم باردار شم هیچ کدوم از غربالگری ها  رو نمیرم.  بی خود به مادرها استرس میدن. 

به دختر دائیم گفتن سالمه اون هم بیمارستان صارم بچه به دنیا اومد سندروم داون. 

به من گفتن نقص لوله ی عصبی اسپینابیفیدا چقدر اشک ریختم. گفتم اگه ناقص هم باشه نمیندازم.  میرم ی شهر دور کسی نشناسه و ترحم و تمسخر نکنه.

بچه ام سالمه سالم خدا رو شکر. 

بچه ی اول رو دیر تر رفتی سونو جذب شده بوده منم بچه ی اولم نداشت. بچه ی دوم ۵ تا کیست بود. خیلی ترس ...

خدا کنه اینطور باشه

من خیلی نگرانم اما نمیتونم حتی با شوهرم درد دل کنم چون سریع بهم میریزه میگع تو خودت مثلیکه دوست داری بچه مشکل داشته باشه که اینقد بهش فکر میکنی

😭