2777
2789
عنوان

کیست مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 36 پست
من اگه خدای نکرده باز هم باردار شم هیچ کدوم از غربالگری ها  رو نمیرم.  بی خود به مادرها اس ...

چرا سندروم داره؟

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
اگع میبینی خیلی ارامشت بهم ریخته برو ی سونو کعمولی دیگه بدع ک با ارامش ادامه بارداریتو سرکنی

میترسم

میترسم برم بزرگتر شده باشه یا اتفاق بد دیگه ای

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم میترسم برم بزرگتر شده باشه یا اتفاق بد دیگه ای

عزیزم ریلکس باش.

دکتر گفته  چیزی نیست شما همش پیگیری 

الان هم چند نفر گفتن عادیه باز میگی اگه بزرگتر شده باشه چی.

همین افکارت سمه.  فردا ی بچه ی استرسی به دنیا میاری. آروم باش.قرآن بخون

الا بذکر الله تطمئن القلوب. 

عزیزم ریلکس باش. دکتر گفته  چیزی نیست شما همش پیگیری  الان هم چند نفر گفتن عادیه باز میگ ...

ان شالله بتونم اروم باشم

برام دعا کن

عزیزم‌نتیجه کیستهای سر بچتون چی شد؟الان باید دنیا اومده باشه انشالله

چند هفته بعدش رفتم سونو و خبری از کیست ها نبود خداروشکر😊

چند هفته بعدش رفتم سونو و خبری از کیست ها نبود خداروشکر😊

ممنون از پاسخگوییتون..سونو سه بعدی نرفتین؟ب منم گفتن چنوتا کیست هست هفته هجدهم هستم خیلی نگرلنم..من ازمایش اغربالگری اول و سونو ان تی رو هم ندادم..حالا دکترم ازمایش خون برایغربالگری دوم گرفتن گفتن دو هفته دیگه نتیجه میاد..انقدر افسرده شدم

موندم این دکترا چرا چیزایی ک قابل رفع اصلا مبگن ک استرس بجون مادر بندازن بارداری روزبه روزش استرسه خ ...

الهی قربون دهنت

ده روزه شب و روزم گریه ست

بخاطر یه تشخیص نادرست ، عذاب کشیدم و کلی استرس داشتم ، از آمینوسنتز و سه بعدی بگیر تا  ام آر آی جنین نزدیک سه تومن پول خرج کردم

آخرش گفتن نرماله

عرضه هیچ کاری رو ندارن بخدا

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
خدا کنه اینطور باشه من خیلی نگرانم اما نمیتونم حتی با شوهرم درد دل کنم چون سریع بهم میریزه میگع تو ...

اگر مهم بود همون اول میگن بهت دوست من بارداری اولش دو دتا کیست داشت بعد گفتن حتما باید سقز کنه برا ش سقز کردن ولی دومی بچه اش نداشت الان سه سالش پس مهم بوده

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
رفتم سونوانومالی گفت که بچم تو دو طرف مغزش چندتا کیست ۶میلی داره دارم دق میکنم چیکارکنم

عزیزم اصصصصلا نگران نباش 

دختر من وقتی ۲۸ هفته بود رفتم سونو گفت کیستا نیست

و قبل از اونم دکتر گفت همههه اینا خوب میشه و بهم گفت اصلا دلیلی برای نگرانی وجود نداره