2777
2789
عنوان

کیست مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 36 پست
الهی قربون دهنت ده روزه شب و روزم گریه ست بخاطر یه تشخیص نادرست ، عذاب کشیدم و کلی استرس داشتم ، ا ...

عزیزم کیست بچه از بین رفت؟بچه منم یه دونه داره ناراحت شدم هفته سی ام تازه فهمیدم کیست داره

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
عزیزم کیست بچه از بین رفت؟بچه منم یه دونه داره ناراحت شدم هفته سی ام تازه فهمیدم کیست داره

آخرین بار که رفتم سونو هفه ۳۲ ، گفت کلیه ش ورم داره 🙁

یعنی چیزی نبود که من تو این ۹ ماه نشنوم 

هر گرفتاری و مصیتی بود سر من آوردن

من بخدا توکل کردم ،دست از دکترا کشیدم 

خدا هیچ ماری رو نگران سلامتی بچه ش نکنه 

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخرین بار که رفتم سونو هفه ۳۲ ، گفت کلیه ش ورم داره 🙁 یعنی چیزی نبود که من تو این ۹ ماه نشنوم  ...

واقعا کار درست همینه والا زمان ما مگه اینجوری بود معلوم نیست خودمونم چندتا کیست و ... داشتیم فقط خدا کمکمون کنه من که همه آزمایشا و سونوها خوب بود تو هفته سی میگه کیست دراورده بچه، حالا نشستم فقط دعا میکنم اعصابم ریخته بهم

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
واقعا کار درست همینه والا زمان ما مگه اینجوری بود معلوم نیست خودمونم چندتا کیست و ... داشتیم فقط خدا ...

انشالله که به سلامتی بغلش کنی

نگران نباش ، به خداتوکل کن

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
آخرین بار که رفتم سونو هفه ۳۲ ، گفت کلیه ش ورم داره 🙁 یعنی چیزی نبود که من تو این ۹ ماه نشنوم  ...

سلام عزیزم نینیتون دنیااومد من توهفته۲۰بهم گفتن کیست و وام کلیه داره تابیدم جای دکتر گفت دیره براامینوسنتز خیلی نگرانم