2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 152 پست
اسی اگه حامله نبودی یه راه حل هست خیلیا ازش جواب گرفتن توهم انجام بده 

چی هست اجی بگو خوبه بدونم یکی از فامیلامده ساله باردارنشده اگه واقعا تاثیر داره ثواب داره بهش بگم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چهارماه بعداز عروسیم باردارشدم وقتی پسرم بدنیا اومد همش میگفت ای کاش دختر میشد من پسر دوست ندارم میخاست حرص منو دربیاره عوضی ولی من برام مهم نبود خدا صلاح دیده بود ک بهم پسربده...ازش متنفررررم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊

الان درختای نخل یه چیزی دارن ما بهش میگیم طارَ نمیدونم شما اهوازیا بهش جی میگیئ 

مث دونه دونست سفیده 

همون دونها نرو ماده داره 

از یکی ک کارش با نخلو اینچیزاست بپرس خودش میدونه کدوم نره کدوم مادست 

شما بهش بگو نر بهت بده 

بخور یه مدت خیلییی خوبه خیلیا جواب گرفتن بعد از خوردنش

انشاءالله ک باردار باشی و نیازی نداشته باشه بخوری 

در کل خوردنش خوشمزست ما همیشه وقتی فصلش هست میخوریم 

الانم فصلشه پیدا کن بخور  

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
من چهارماه بعداز عروسیم باردارشدم وقتی پسرم بدنیا اومد همش میگفت ای کاش دختر میشد من پسر دوست ندارم ...

خدا واست نگه داره.به همه چی کار دارن فک میکنن اختیار زندگی پسرشون کامل دارن.

کم تو این مملکت اعصاب خوردی استرس داریم ایناهم بیشتر اعصاب ادم میریزن بهم خدا لعنتشون کنه

واقعا منم نظر شمارو دارم میگم ماها ب اندازه خودمون بدبختی و استرس و اعصاب خوردی داریم انوقت اینام بدترش میکنن انقد ک پست و عفریته ان

من چهارماه بعداز عروسیم باردارشدم وقتی پسرم بدنیا اومد همش میگفت ای کاش دختر میشد من پسر دوست ندارم ...

اینا اگه چهارقلو که دوتاش پسر باشه دوتا دختر بازم حرف دارن واسه گفتن

اصلا محل هیچی بهشون نده منم اصلا واسم مهم نیست فقط شوهرم مهمه 

اینا اگه چهارقلو که دوتاش پسر باشه دوتا دختر بازم حرف دارن واسه گفتن اصلا محل هیچی بهشون نده منم اص ...

اسی خوندی چی گفتم 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
من دومی ندارم قصدشم ندارم! دخترم  8 ماهشه

وای خدایا من فکر کردم بارداری ولی به کور چشمشان وقتی خواستی دومی رو بیاری اصلا بهشون نگو اگه پسرم بود کنایه بزن که دختر و پسرم باهم فرق ندارن

[QUOTE=84258694]خدا واست نگه داره.به همه چی کار دارن فک میکنن اختیار زندگی پسرشون کامل دارن.[/QUOTEاخه فک میکنن من خیلی پسری هستم درصورتیکه واقعا برام فرقی نداره فقط سالم باشه بعد ی مورد جالبه دیگه خواهرشوهرم ک بچه اولش دخترشده بود مادرشوهرش بهش گفته بود باید بعدی حتما پسرباشه وگرنه براپسرم زن میگیرم 

بعدهمین مادرشوهرم کلی نذرونیاز کرده بود ک بچه دوم دخترش پسرررر باشه😕😑

الان درختای نخل یه چیزی دارن ما بهش میگیم طارَ نمیدونم شما اهوازیا بهش جی میگیئ  مث دونه دونست ...

وای اجی بخدا پارسال قشم بودم از یه عطاری واسه شوهرم گرفتم یعنی ببخشید این حرفو میزنم ولی بو اسپرم میدادن حالا نمیدونم اونایی که تو میگی چجورین ولی اینا مثل ارد بودن