2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 152 پست
چند سالته چند ساله عروسی کردین حتما شوخی کرده باهات 

الان هفت ساله عروسی کردم 

نمیدونم اجی ولی گفتنش هم درست نیست آدم کنف میشه حتی شوهرمم ناراحت شد از حرفش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
وای اجی بخدا پارسال قشم بودم از یه عطاری واسه شوهرم گرفتم یعنی ببخشید این حرفو میزنم ولی بو اسپرم می ...

نهه عطاریا ندارن اصلا هم مثل آرد نیست 

باید ببنیی کسای ک پنیز نخل میفروشن بهشون بگی همون بذره فک کنم نمیدونم بخدا شما چی بهش میگین 

اون تازش بخور شیرینو خوشمزست 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

[QUOTE=84258694]خدا واست نگه داره.به همه چی کار دارن فک میکنن اختیار زندگی پسرشون کامل دارن.[/QUOTEا ...

کلا با عروس مشکل دارن دیگه..اصلا عروس میگیرن عقل شعورشون از دست میدن همشم دنبال داستانن..خدا هم بد ذاتیشون سر دختراشون خالی میکنه.تاوانش اونا میدن

اینا اگه چهارقلو که دوتاش پسر باشه دوتا دختر بازم حرف دارن واسه گفتن اصلا محل هیچی بهشون نده منم اص ...

من ک واقعا برام گهم نیستن با اینکه توی ی ساختمونیم الان خیلی وقته ندیدمش و چقد حالم خوبه از این بابت شوهرمم ک پشتمه خداروشکر..

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
استارتر انشالله که بارداری  اگه باردار شدی تا چند ماه بهش نگو ، رفت و آمد کمتر بکن باهاشون

اره والله نمیگم مگه خودش بپرسه اونم اگه اولش کنایه نزد میگم به خاطر شوهرم 

من ک واقعا برام گهم نیستن با اینکه توی ی ساختمونیم الان خیلی وقته ندیدمش و چقد حالم خوبه از این بابت ...

خوب خداروشکر عزیزم مهم شوهرته  اونقدر محبت بهش بکن که به دیگرون احتیاج نداشته باشه 

الان هفت ساله عروسی کردم  نمیدونم اجی ولی گفتنش هم درست نیست آدم کنف میشه حتی شوهرمم ناراحت شد ...

حق میدم بهت

گفتنی بگو مادر جان ما راجع به زندگیمون اینجوری تصمیم گرفتیم منو فلان جان اسم شوهرت 

خدایاشکرت
نهه عطاریا ندارن اصلا هم مثل آرد نیست  باید ببنیی کسای ک پنیز نخل میفروشن بهشون بگی همون بذره ...

آها فهمیدم همون که مثل گوشت کبابش میکنن بعضیا

کلا با عروس مشکل دارن دیگه..اصلا عروس میگیرن عقل شعورشون از دست میدن همشم دنبال داستانن..خدا هم بد ذ ...

واااای دقیقا همینجوره ک شما میگی...الان خاهرشوهرم 13ساله ک باردار نشده برادرشوهرمم 13ساله ک بچه دار نشدن من خوشحال نیستم اتفاقا دعا میکنم خدا ب جفتشون بچه بده ولی خدا جای حق نشسته...

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊