2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 152 پست

اگ دختر خودش هم بود قبول میکرد زن بگیرن براش بیشعور مادرشوهر منم میگفت همش هشت ماه بعد عروسی باردار نشده بودم میگفت صبرم کمه پسرم خجالت میکشه همش گریه ام میاورد زنیکه بدذات، ان شالله بحق فاطمه زهرا زودی باردارشی سرتو پیششون بالا بگیری 🤲

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
خاک بر سر پدر شوهرت ببخشید البته آدم نمیتونه بگه بهشون ولی یکی اگه بود میگفت اخه پیرمرد تو رو سننه ...

شوهرم تک پسره من آدم بی تربیتی نیستم باید میبودم و بهش میگفتم قرار نیست بچه دوم رو تو ببینی با 75 سال سن

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر هرکاری کنی عفریتسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

خود خواهن نمیدونن چیکار میکنن با دل شکستن که آدم احترام به دست نمیاره والله من تو رو خودشون هیچی نمیگم ولی دل هم هیچ وقت صاف نمیشه چون همش هم عروسام که بچه دارن رو تو سرم میزنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اجی بخدا وقتی منو می بینه یه جوری با حالت ترحم نگاهم میکنه دلم از دنیا سیر میشه واسه همین دوست ندارم ...

آخی عزیزم اصن غصه نخور بخدا...چندوقته ازدواج کردین مگه؟بخدا اصن برات مهم نباشه همیشه ام جلوشون شاد باش ب شوهرتم بگو جلوشون هواتو داشته باشه...اینجورا ادم فقط میخان آدمو اذیت کنن...از کوجا معلوم ایراد از بچه خودش نباشه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
خود خواهن نمیدونن چیکار میکنن با دل شکستن که آدم احترام به دست نمیاره والله من تو رو خودشون هیچی نمی ...

منم ازش متنفرم.دیروزم باهاش  دعوای بدی کردی.از این به بعدم به شوهرمم گفتم احترام بزاره احترامش نگه میدارم حرف بیخود بزنه میشورم میزارمش کنار.به همه چی کار دارن ب که بیکار فضولن

شوهرم تک پسره من آدم بی تربیتی نیستم باید میبودم و بهش میگفتم قرار نیست بچه دوم رو تو ببینی با 75 سا ...

اره آدم نمیتونه بحث حرمته که بعضی آدما حالیشون نیس همه که مثل خودشون نیستن 

ولی اینو بهش بگو پسر دار شدن از مرده و پسرتو به خودت رفته بیشتر اسپرمش دختره تا پسر

اره آدم نمیتونه بحث حرمته که بعضی آدما حالیشون نیس همه که مثل خودشون نیستن  ولی اینو بهش بگو پ ...

دقیقا همینطوره... اصلا پدر شوهر من از شعور تهیه 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
عزیزم مادرشوهرا تخصصشون کوبوندن عروس بیخیالش باش من تا دیروز به بارداریم گیر میدادن الان شده دختر مس ...

برن گم شن توهم طوری بگو دختره که جرات نکنن بگن خوب نیس انگار دست ادمه

اره آدم نمیتونه بحث حرمته که بعضی آدما حالیشون نیس همه که مثل خودشون نیستن  ولی اینو بهش بگو پ ...

اسی کی میری آزمایش خبر بارداریتو بشنویم انشاءالله

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
اسی کی میری آزمایش خبر بارداریتو بشنویم انشاءالله

والله امروز که بی بی چک هاله افتاد احیانا فردا هم یکی دیگه میزارم ببینم اگه بازم هاله افتاد یا کامل مثبت شد میرم آزمایش میدم عزیزم