2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 152 پست
دلشاد خانم من هم اهوازم..پیش کی میری دکتر؟ میخوام آی یو آی کنم این هفته

عزیزم مگه مشکت چیه 

والله اوایل میرفت سیما کرم زاده خوب نبود بعدش رفتم مرضیه بهادر اونم واسم فقط قرص نوشت اما برام تشخیص نداد که زخم رحم دارم من پیش یه دکتر عمومی فهمیدم زخم دارم و عسل درمانی کردم بعدش الان بی بی گذاشتم حاله افتاد مطمئن نیستم ازش 

ولی زن داداشم میگفت شهلا فانی خیلی خوبه اگه میخوای برو پیشش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم مگه مشکت چیه  والله اوایل میرفت سیما کرم زاده خوب نبود بعدش رفتم مرضیه بهادر اونم واسم ف ...

مرضیه بهادر اخلاقش خیلی خوبه ولی برا من تشخیص نداد مشکلم رو

اجی از من میشنوی ورزش زیاد بکن آبم زیاد بخور که بدنت پاک پاک بشه وگرمیجاتم بخور

بخدا دکترا فقط بلدن پول بگیرن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واااا ب اون چ ربطی 

نمیدونم  عزیزم میگه پسرم گناه داره باید بچه داشته باشه چند روز پیشم که بهم گفت اگه نیاری یه زن دیگه میگیرم براش شوهرمم ناراحت شد که گفت 

میدونی بخدا من اصلا حرفاشون اهمیت نداره واسم فقط میترسم ذهن شوهرمو مسموم کنن وگرنه کی باشن که بخوان زن بگیرن واسه شوهرم

بهم گفت اگه بچه نیاری پسرمو مجبور میکنم زن بگیره دیگه سنت داره میره بالا

منم ۶سال ازدواج کردم پدرشوهرم همیشه میگفت خونه دارم که شدی دیگه مشکلت چیه بچه دار نمیشی حتی اوایل رفته بودیم مشاوره ازدواج به دکتر گفت خانم دکتر یه ازمایش بنویس ببینم نازا نباشه دکتر گفت واسه دختر تا بعد از ازدواج  نمیشه اما میخوای واسه پسرت بنویسم الان که باردارم به روی خودش نمیاره که باردارم هروقت مادرشوهرت گفت بهش بگو حتما عیب از پسر خودت به من ربطی نداره

ببخشید کدوم شهر؟

عزیزم اصن نگران نباش حتما بارداز میشی ما چیزی ب اسم نازایی توی ایران نداریم و ب حرفای بی پایه و اساس و ناامید کننده مادرشوهرتم توجه نکن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
متنفرم از همشون من باردار که بودم پدرشوهرم وقتی فهمید بچه م دختره به شوهرم گفت اگه دومیشم دختر شد بر ...

خاک بر سر پدر شوهرت ببخشید البته

آدم نمیتونه بگه بهشون ولی یکی اگه بود میگفت اخه پیرمرد تو رو سننه به تو چه تو اولاد میخوای که داری استغفرلله

عزیزم اصن نگران نباش حتما بارداز میشی ما چیزی ب اسم نازایی توی ایران نداریم و ب حرفای بی پایه و اساس ...

اجی بخدا وقتی منو می بینه یه جوری با حالت ترحم نگاهم میکنه دلم از دنیا سیر میشه واسه همین دوست ندارم ببینمشون