دلشاد خانم من هم اهوازم..پیش کی میری دکتر؟ میخوام آی یو آی کنم این هفته
عزیزم مگه مشکت چیه
والله اوایل میرفت سیما کرم زاده خوب نبود بعدش رفتم مرضیه بهادر اونم واسم فقط قرص نوشت اما برام تشخیص نداد که زخم رحم دارم من پیش یه دکتر عمومی فهمیدم زخم دارم و عسل درمانی کردم بعدش الان بی بی گذاشتم حاله افتاد مطمئن نیستم ازش
ولی زن داداشم میگفت شهلا فانی خیلی خوبه اگه میخوای برو پیشش
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بهم گفت اگه بچه نیاری پسرمو مجبور میکنم زن بگیره دیگه سنت داره میره بالا
منم ۶سال ازدواج کردم پدرشوهرم همیشه میگفت خونه دارم که شدی دیگه مشکلت چیه بچه دار نمیشی حتی اوایل رفته بودیم مشاوره ازدواج به دکتر گفت خانم دکتر یه ازمایش بنویس ببینم نازا نباشه دکتر گفت واسه دختر تا بعد از ازدواج نمیشه اما میخوای واسه پسرت بنویسم الان که باردارم به روی خودش نمیاره که باردارم هروقت مادرشوهرت گفت بهش بگو حتما عیب از پسر خودت به من ربطی نداره