2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 152 پست
عزیزم استارتر کدوم شهری؟؟یه دکتر خیلی خوب برو؟شوهرت هم دکتر رفته؟

سلام ببخشید دیروز نتم قطع شد من اهوازم اره شوهرم چندبار آزمایش گرفته مشکلی نداشت

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم امروز تست زدم حاله افتاد انشالله اگه بارداربشم اونا هم دست ازسرم برمیدارن

عزیزم ایشالا امسال سال خیلی خوبی باشه برات و خبر بارداریتو بشنویم 

من خواهرم پیش دکتر کشاف آی وی اف کرد میگه عالیه از کشورای همسایه م حتی میان پیشش.

بنظرم اونایی که از قصد با زبونشون دلتو میشکنن رو فقط واگذار کن به خدا 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
عزیزم ایشالا امسال سال خیلی خوبی باشه برات و خبر بارداریتو بشنویم  من خواهرم پیش دکتر کشاف آی ...

اره اصلا کاری کردن دیگه حرفشون اصلا اهمیت نداره واسم 

تازه گوشام یکیش شده در یکی دروازه

اخه مگه دست منه که هروقت خواستم بارداربشم

سلام...ببین عزیزم اول به خدا واگذراش کن...بعدش عزیزم یه سری از مشکلات بارداری فقط از طریق پزشکی حل نمیشه نمیدونم اعتقاد داری یانه و لی من با چشم خودم دیدم کسی که شاید بعد از پنج یا شیش سال باردار نشده ولی با دعای یک شخص حل شده..من که واقعا بهش اعتقاد دارم

سلام

من مادرشوهرم خیلی پسرشو دوست داره...تک پسرشه...کاراش منو از زندگی خودم سرد کرده .خونمون نزدیکه به اونا..باید هر روز بریم سر بزنیم..جلو من پای پسرشو میبوسه .همه جای بدنشو میبوسه حای کف پاش..من نمیپسندم این حرکاته...این به کنار که با حرفا و متلک هاش و نگاه های بدش به من از زندگی دلزده و دلسرد شدم...خواستم بدونم من زیادی حساسم؟؟؟یا این که با پسرش اینطور رفتار میکنه عادیه؟

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
اره اصلا کاری کردن دیگه حرفشون اصلا اهمیت نداره واسم  تازه گوشام یکیش شده در یکی دروازه اخه م ...

اخه شعورشون به این نمیرسه که تا خدا نخواد نمیشه فکر میکنن تو رو تو منگنه قرار بدن بترسوننت ،حامله میشی زودتر.

باور کن اگه دختر خودش همچین مشکلی براش بوجود میومدا همچین روشنفکر میشدن که بیا و ببین.

سلام من مادرشوهرم خیلی پسرشو دوست داره...تک پسرشه...کاراش منو از زندگی خودم سرد کرده .خونمون نزدیکه ...

عزیزم تو زیادی حساس نیستی حرکات اون آنرماله 

27سال از خدا عمر گرفتیم به عمرمون ندیدیم کسی پای بچه شو ببوسه اونم بچه نه ،مرد بزرگ.

اخه شعورشون به این نمیرسه که تا خدا نخواد نمیشه فکر میکنن تو رو تو منگنه قرار بدن بترسوننت ،حامله می ...

اره بخدا 

دختر خودش متاهل بود با یه پسر دوست شد بعد شوهر من میخواست بکشدش ولی مامانش گفت اینا همش تهمته که میزنن به دخترم بعدش طوری جمع وجورشکرد که هیشکی نفهمید