من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام...ببین عزیزم اول به خدا واگذراش کن...بعدش عزیزم یه سری از مشکلات بارداری فقط از طریق پزشکی حل نمیشه نمیدونم اعتقاد داری یانه و لی من با چشم خودم دیدم کسی که شاید بعد از پنج یا شیش سال باردار نشده ولی با دعای یک شخص حل شده..من که واقعا بهش اعتقاد دارم
من مادرشوهرم خیلی پسرشو دوست داره...تک پسرشه...کاراش منو از زندگی خودم سرد کرده .خونمون نزدیکه به اونا..باید هر روز بریم سر بزنیم..جلو من پای پسرشو میبوسه .همه جای بدنشو میبوسه حای کف پاش..من نمیپسندم این حرکاته...این به کنار که با حرفا و متلک هاش و نگاه های بدش به من از زندگی دلزده و دلسرد شدم...خواستم بدونم من زیادی حساسم؟؟؟یا این که با پسرش اینطور رفتار میکنه عادیه؟
یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....