2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 152 پست
طرز فکرشون قدیمیه خودش ۱۲ تا بچه اورد حالا واسش سخته پسرش بچه نداره

منم همسن شما هستم مادرشوهرم ۶ ماه بعد از عقد هی گفت بچه اما من سخت جلوگیری کردم چون شوهرم بنظرم مناسب پدر شدن نیست با این وجود ناخواسته باردار شدم حتی با خوردن قرص الان ۶ ماهمه و ازارو اذیتی نمونده که این زن نکرده باشه حتی شبا هم اجازه نمیده شوهرم بیاد خونه پیش خودش نگهش میداره هی میگه ما تورو نمیخواستیم بچه چرا اوردی؟همش تو خونمون دعوا راه میندازه

دوست من تورو خدا بترس از این ادمها تا خودت از زندگیت و شوهرتو خانوادش مطمئن نشدی بچه دار نشو

امروزم به مادرم گفته دخترت خرابه اصلا دختر نبود ما گرفتیمش درصورتیکه من گواهی سلامت دارم و حتی موقع رابطه خون اومد اما ادم بی حیا همینه کاریش نمیشه کرد

بگو آره عرضه بچه آوردن ندارم عوضش آدمم. حالا آدم بچه نداشته باشه چی میشه؟ 🤬🤬

زن پیششون فقط با بچه اوردن ارزش داره کاش هیچ وقت با شوهرم ازدواج نمیکردم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن پیششون فقط با بچه اوردن ارزش داره کاش هیچ وقت با شوهرم ازدواج نمیکردم

نه اگه ادم بی حیایی باشه بچه هم بیاری به یه چیز دیگه ات گیر میده الان خیلیا بچه ندارن اما طرفشون ادمه حتی به رو هم نمیاره ادم پست و بی حیا تا موقع مرگش با زبونش دل میشکونه

منم همسن شما هستم مادرشوهرم ۶ ماه بعد از عقد هی گفت بچه اما من سخت جلوگیری کردم چون شوهرم بنظرم مناس ...

خدا ازشون نگذره من همش میگم خدا به سر دخترای خودشون بیاره ولی بعدش پشیمون میشم

ببین تو همین سایت قبلنا یه نفر بود به اسم میتی، دستور یه حلوا میداد که برای بارداری خوب بود، اگه اونو بتونم پیدا کنم برات میذارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه اگه ادم بی حیایی باشه بچه هم بیاری به یه چیز دیگه ات گیر میده الان خیلیا بچه ندارن اما طرفشون ادم ...

شش تا خواهر داره یکیشون واقعا رواعصابمه پیش همه جاریهام گفته داداشم گناه داره خاک برسرش

[QUOTE=83579711]خدا ازشون نگذره من همش میگم خدا به سر دخترای خودشون بیاره ولی بعدش پشیمون میشم[/Q

عزیزم تو چه بگی چه نگی خدا خودش یه روز حسابشونو میرسه 

مگه ما ادم نیستیم مگه دل نداریم که انقدر اذیتمون میکنن؟تو فقط واگذارشون کن به خدا 

منم فقط از خدا خ استم انقدر عمر کنم که ببینم موقع مردن اینا چطوری جون میدن

[QUOTE=83579711]خدا ازشون نگذره من همش میگم خدا به سر دخترای خودشون بیاره ولی بعدش پشیمون میشم[/Q ع ...

اخ خدایا ، ما روهم نگاهی بنداز خدا عاقبت به خیرمون بکنه 

شش تا خواهر داره یکیشون واقعا رواعصابمه پیش همه جاریهام گفته داداشم گناه داره خاک برسرش

میدونم خیلی سخته حرف شنیدن منم ۳ سال این حرفارو شنیدم اما خوشحال میشدم میدیدم از بچه نیاوردنم ناراحتن نمیدونم چه حکمتی بود خدا این بچه رو داد به همچین خانواده ای دلم برای بچم میسوزه 

ولی خدا شاهده رفتارشون بعد از حاملگیم هزار برابر بدتر شده تو این ۶ ماه ۱ روز خوش ندیدم امروزم که تهمت بهم زدن 

میدونم خیلی سخته حرف شنیدن منم ۳ سال این حرفارو شنیدم اما خوشحال میشدم میدیدم از بچه نیاوردنم ناراحت ...

خدا خفشونکنه الهی .تو که ازمن بدتری . منم گاهی وقتا اینقدر گریه میکنم که نگو .مادر شوهرم  همیشه واسه جاریم همه چی میاره طبقه پایین ما هستند جاریم همش میگه حامله است گناه داره فقط دل منو میشکنن کنایه‌رو کنایه

خدا خفشونکنه الهی .تو که ازمن بدتری . منم گاهی وقتا اینقدر گریه میکنم که نگو .مادر شوهرم  همیشه ...

واگذارشون کن به خدا من همه کار کردم باهام خوب شن اما ذات خراب رو نمیشه درست کرد الان فقط تو تنهاییم اشک میریزم 

نمیدونم چرا باردار نمیشم من فقط یه کم تنبلی تخمدان دارم دوسه سال رفتم دکتر ولی نشد الان دوماهه دیگه ...

حتما شوهرتو ببر دکتر بذاش ازمایش هورمونی و اسپرم بنویسع حتما

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.