2777
2789
عنوان

رابطه ی عاشق شدن با زیبایی

724 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها ، تو نی نی سایت خیلی در مورد عشق و عاشقی و این چیزا میخونیم خصوصا تاپیک اخیر ،  یه باوری که برای من وجود داره این هستش که حتما اون دختر خیلی زیبا بوده که اون پسر انقدر از ته دل عاشقش بوده که حتی بعد از ازدواج اون دختر هم ازدواج نکرده و هنوز به فکر اون خانومه ، این موضوع چقدر صحت داره ؟ اگه میشه تجربیات تونو باهام به اشتراک بذارید که بتونم این باور محدود کننده مو تغییر بدم 😍😘

🏃🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ی من اینه که شاید زیبایی خیره کننده بتونه باعث عاشق شدن بشه ولی به تنهایی نمیتونه باعث تداوم اون عشق بشه.

برعکس عشقی که اساسش شناخت و اخلاق طرف مقابل باشه هر روز بیشتر میشه و مثل یه نهال ریشه زیاد میکنه و گذر زمان قوی ترش میکنه.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یه آقایی تاپیک زده بود میگفت دختر خانوم انقدددد ویژگی مثبت داره و موفقه که هیچ جوره نباید از دستش بدم!!

خیلی کم به ظاهرو زیباییش اشاره میکرد!!

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
یه آقایی تاپیک زده بود میگفت دختر خانوم انقدددد ویژگی مثبت داره و موفقه که هیچ جوره نباید از دستش بد ...

چه جالب ولی این یه باوره متاسفانه تا یه دختر داره از عشق یه پسر نسبت بهش حرف میزنه یا میگه طرفش خیلی سطح بالاست فوری تو دلم میگم فکرکنم دختره خیلی خوشگل باشه!!!!

🏃🏻‍♀️