سلام بچه ها ، تو نی نی سایت خیلی در مورد عشق و عاشقی و این چیزا میخونیم خصوصا تاپیک اخیر ، یه باوری که برای من وجود داره این هستش که حتما اون دختر خیلی زیبا بوده که اون پسر انقدر از ته دل عاشقش بوده که حتی بعد از ازدواج اون دختر هم ازدواج نکرده و هنوز به فکر اون خانومه ، این موضوع چقدر صحت داره ؟ اگه میشه تجربیات تونو باهام به اشتراک بذارید که بتونم این باور محدود کننده مو تغییر بدم 😍😘
زن سام درخشانی و دیدی؟ رفت کاناداهم زایمان کرد خدایی خیلی خوشگل نیس ولی شوهرش عاشقشه ببین طرف چقد از نظر شخصیتی قوی بوده که تونسنه اینجوری یه مردی که دور و برش پر دختره از نظر موقعیت اجتماعی بالاس و خیلی چیزای دیگه که خودت میدونی... رو مجذوب خودش کنه بین همه فقط اون و انتخاب کرده.
مثل اینکه نی نی سایت حاجت میده تو رو خدا یه دونه صلواتم برای من بفرستید مشکلم حل بشه من برا همه شماهایی که گفتید صلوات بفرستید برام آیت الکرسی خوندم صلوات بفرس رد شو خواهرم جای دوری نمیره 😐
چه جالب ولی این یه باوره متاسفانه تا یه دختر داره از عشق یه پسر نسبت بهش حرف میزنه یا میگه طرفش خیلی ...
آره برا منم خیلی جالب بود!!
خب ندیده چه جوری به این باور رسیدی؟؟؟
منکه برخلاف اینی که تو میگیُ زیاد دیدم، خانونه از نظر ظاهر معمولیه رو به پایینه، ولی همسرش کارمند بانک و خوشگل!! این خانومه انقددد ماهه که شوهر و مادرشوهرش عاشقشن!!