2777
2789
عنوان

رابطه ی عاشق شدن با زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن سام درخشانی و دیدی؟ رفت کاناداهم زایمان کرد خدایی خیلی خوشگل نیس ولی شوهرش عاشقشه ببین طرف چقد از نظر شخصیتی قوی بوده که تونسنه اینجوری یه مردی که دور و برش پر دختره از نظر موقعیت اجتماعی بالاس و خیلی چیزای دیگه که خودت میدونی...  رو مجذوب خودش کنه بین همه فقط اون و انتخاب کرده. 

مثل اینکه نی نی سایت حاجت میده تو رو خدا یه دونه صلواتم برای من بفرستید مشکلم حل بشه من برا همه شماهایی که گفتید صلوات بفرستید برام آیت الکرسی خوندم صلوات بفرس رد شو خواهرم جای دوری نمیره  😐
چه جالب ولی این یه باوره متاسفانه تا یه دختر داره از عشق یه پسر نسبت بهش حرف میزنه یا میگه طرفش خیلی ...

آره برا منم خیلی جالب بود!!

خب ندیده چه جوری به این باور رسیدی؟؟؟

منکه برخلاف اینی که تو میگیُ زیاد دیدم، خانونه از نظر ظاهر معمولیه رو به پایینه، ولی همسرش کارمند بانک و خوشگل!! این خانومه انقددد ماهه که شوهر و مادرشوهرش عاشقشن!!

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
آره برا منم خیلی جالب بود!! خب ندیده چه جوری به این باور رسیدی؟؟؟ منکه برخلاف اینی که تو میگیُ زیا ...

وااای همه ی حرفات یه طرف عزیزم اون کارمند بانک یه طرف 😍 تاپیکامو نگاه کنی متوجه میشی من چقدر عاشق کارمند بانکم😄😍

🏃🏻‍♀️

زن سام درخشانی و دیدی؟ رفت کاناداهم زایمان کرد خدایی خیلی خوشگل نیس ولی شوهرش عاشقشه ببین طرف چقد از ...

درسته عزیزم ، چه جوری باید به اون شخصیت قوی رسید ؟

🏃🏻‍♀️