2777
2789
عنوان

"بی بی گل"

| مشاهده متن کامل بحث + 60440 بازدید | 1067 پست
خب حالا دوباره نظر سنجی می کنیم....بین خواهر اول..نازگل....بنفشه و لاله..سنا کدوم قشنگ تر بود؟🙂🙂🤗 ...

همه قشنگ بودن نثرت عالیه آدم کاملا درک میکنه و صحنه های توصیفت توی ذهن تداعی میکنه ولی با عرض معذرت داستان لاله رو خوب ننوشتی مخصوصا زمانیکه وارد کشور دیگه میشه و بر میگرده 

بعضی جاها میگفتی دختره با روسری ولی بعضی جاها سر لخت

اگه اشتباه نکرده باشم واسه نازگل ی جا گفتی موهاشو بسته بود بالا و زیبا شده بود ولی جای دیگه گفتی موهاشو کسی ندیده،' نمیدونم شاید داستانها رو قاطی کردم باهم ولی عالی می نویسی کاش میتونستی چاپ کنی ب نظرم قوه تخیل عالیه و نویسنده خوبی میشی  

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ببخشید برعکس گفتم..اول منیر...دومه بنفشه....سوم نازگل..چارمی لاله...پنجم ترنج....ششم لیلا....هفتم بی ...

عزیزم اشتباه میگی فک کنم بنفشه دختر چهارم بوده بعدش لاله و بعدش نمیدونم ترنج فک میکنم که شوهر بچه عبلس ماس بند میککه اخریم بی بی گل 

دختر اول با دکتر لزدواج میکنه دوم نازگل بوده که متواری میشه و سومی هم که با خیاط ازدواج میکنه و خوشبخت میشه تقریبا حالا اسم سوی و اولی رو دقیق نمیدونم و....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام ممنون نرگس جون مهربون که داستان زیبایی رو برامون تعریف کردی خیلی خوب مینویسی روان و واضح و قاب ...

عزیزم داستان جدید گذاشتم...نتونستم تگت کنم..میخوای بیا بخون😍😍😍

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
داستانت رو خوندم عزيزم خيلي پستي بلندي داشت ك جذاب شده بود راستش من خيلي اهل داستان نيستم اما واقعا ...

داستان جدید گذاشتم....خواستی بخون گلم😚😚😚😙

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
دوست خوبم ازت ممنونم   وقتی گلی به ده برگشت  دیگه مهدی رو ندید؟ از این به بعد پای ثابت د ...

عزیزم داستان جدید گذاشتم..نتدنستم تگت کنم خواستی بیا بخون

عزیزم داستان جدید گذاشتم..نتدنستم تگت کنم خواستی بیا بخون

نرگس خانوم هنرمند میشه بگی ترنج آخرش چ شد با پسر عباس ماست بند ازدواج کرد یا ب خاطر حاملگی لاله کلا بهم خورد از لیلا چی لیلا چ سرنوشتی داشت دختر زن دوم رو میگم خواهر بابک

خیلی قشنگ مینویسی ماشاءالله چ حافظه ای داری ک توی ذهنت مونده من فراموشکارم

داستان بنویسی ب منم میگی ؟ 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خیلی خوب بود استارتر لذت بردم، چ‌ زندگی پر پیچ و خمی داشتن، و بعضی جاهاش چقدر پر درد بود. اگر خاستی کتابش کنی یکم پر و بال بیشتر بده چون میدونم که میتونی😍 و اینکه پشت سر هم بنویسشون بعضی جاها داستان قط میشد، و اینکه یکم سرگذشت ها رو باهم قاطی کن از مال این برو به مال اون یکی، البته بگما واسه نی نی سایت خیلی خوب بود ، این پیشنهادا رو واسه کتاب کردن داستان گفتم عزیزم، بین سرگذشت ها سرگذشت نازگل خیلی جالب بود و متفاوت، شاید سرگذشتی شبیه بنفشه که یک شخصیت محکم و با گذشت داره همه جا بشه پیداش کرد، بازم مرسی عزیزم لذت بردم

سلام آرامش جان سال نو مبارک 

من دو تا از  داستان هات رو خوندم خیلی قشنگ می نویسی ولی  راستش این داستان بی بی گل خیلی شخصیت داشت   من گیج شدم 😑

و اینکه میخواستم خواهش کنم بریده بریده ننویسی و تو چند تا پارت طولانی برامون تعریف کنی 😊

باز  هم ممنونم  از وقتی که برای نوشتن گذاشتی🌹

تو با من چه کردی!!! مرا خسته کردی و خود خسته رفتی( افشین یداللهی)

از ساعت 11 نشستم میخونم. بچه رو بردم پارک بازم میخوندم تازه تموم شد😥😥😥 

خسته نباشی دلاور. ممنون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
تو با من چه کردی!!! مرا خسته کردی و خود خسته رفتی( افشین یداللهی) از ساعت 11 نشستم میخونم. بچه رو ب ...

همه رو یا فقط همین یکی رو؟😍

همه رو یا فقط همین یکی رو؟😍

همینو باو. دستت درد نکنه. در همان روز البته😆

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند