2777
2789
عنوان

"بی بی گل"

| مشاهده متن کامل بحث + 60449 بازدید | 1067 پست

با تعجب رفت...و پرسید فلان دختر که..مشخصات رو کامل نکرده پشت سر هم‌صفت ها ردیف شد

طلاق گرفته منحوس....

چادر دریده عربده کش....

اه پدر گرفته کردن کش....

سیاه و زشت و پتی...

خراب خکنه خراب کن.

....چقدر بی رحمانه قضاوتش کردن......شنیداین حرف هارو ولی صدای کوبش قلبش از صدای حرف مردم بلند تر بود..پس راه دلشو رفت....رفت و باز گفت میخوامت...اینبار دختر داس به دست مکس کرد و به چشماش زل زد ..برای اولین بار...عمق چشماش تکونش داد...اون عمق چشم های یک" مرد واقعی "رو تاحالا ندیده بود..تمام .مردای زندگیش شامل  پدری بود که همیشه نبود... شوهری بود که دنبال پدرش در اون می گشت...و مردی بود که از سر هوس می خواستش

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخی الهی ... چ خوب شد دکتره عاشقش شد اون تیکه اخر داشت گریم میگرفت😢

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
یکی منو ریپلای کنه 

بیا😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

دروغ چرا...یه جورایی دوسش داشت ولی می ترسید...دکتر گفت حرفای مردم زیاده  ولی من گوش شنیدنش رو ندارم...ولی میخوام ازت یه سوال بپرسم..چرا پیشنهاد ازدواج صاحب زمینو رد کردی؟

دختر همچنان که داشت خوشه هارو گره میزد و جا به جا میکرد گفت...زنش منو به خونش راه داد.....حالا من چراغ خونشو بدزدم؟

زنش منو به سفرش برد حالا نون اور سفرش رو ازش بگیرم؟

ختم کلام به قول پدرم وه دیگه دخترش نیستم...یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد ..طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم!

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
لی لی لی لالای لای

😂😂😂