2777
2789
عنوان

مرد بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 42 پست
نه عزیزم اصلا نامزدیم هم سنتی بود.کاش بلد بودم رابطه ایجاد کنم همیشه دوستداشتم با عشق ازدواج کنم

روابط اجتماعیتو گسترش بده ، کار کن ، درس بخون کلاس های مختلف برو کوه برو ، رابطه خودش میش میاد و شکل میگیره

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشاورم نه نامزدت رو میشناسم ، مرد مزخرف مثل نامزدت تو ایران به وفوووووووور یافت میشود ‌.  ف ...

مادر و خواهری دارم ساده ترین آدم های دنیا. رابطه ای نداشتم و شناختی از مردها نداشتم.میگفتم خانوادش هستن کسی رو ندارن کنارش باشن .ولی نمیدونستم اجازه یه خرید باهم نداشتیم

من از شوهر بچه ننه بدم میاد😖

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

الان یه مشکل داری باهاش ازدواج می‌کردی هزار و یک مشکل داشتی. چه طور می‌گی با خودش مشکلی نداشتی. استقلال فکری نداشتن بزرگ‌ترین مشکل یک مرد یا زن هست. 

ولی برام عجیبه که ۳۴ سالته و هیچ ارتباطی با کسی نداشتی؟ آیا توی جامعه هستی؟ به هوای تحصیل یا کار کردن؟ با آدم‌ها برو و بیا صحبت کن و آشنا شو. حتی خانوم‌ها اول. شاید با کسی آشنا شدی.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
الان یه مشکل داری باهاش ازدواج می‌کردی هزار و یک مشکل داشتی. چه طور می‌گی با خودش مشکلی نداشتی. استق ...

ارشد دارم.دانشگاه شهر غریب بودم.همکلاسم ميخواستم بدون اینکه یه کلام باهم حرف بزنیم ولی از نگاه هم میفهمیدیم سال آخر با خانوادش مطرح کرده بود اونام سنتی دختر عمشو براش عقد کردن.آره کار کردم محیط کارم مردا متاهل بودن و معرفی بوده ولی مناسب نبودن یا دوستشون نداشتم 

ارشد دارم.دانشگاه شهر غریب بودم.همکلاسم ميخواستم بدون اینکه یه کلام باهم حرف بزنیم ولی از نگاه هم می ...

ماشالله. امیدوارم همیشه موفق باشی. خب روابط را با خانوم‌ها و آقایون بیشتر کن. اینکه در دوران دانشگاه کسی را دوست داشتی ولی بدون هم کلام شدن سعی کردی قضیه را پیش ببری به من می‌گه از کدوم طبقه هستی. خودم چندتا دوست اینجوری داشتم که دخترهای خیلی گلی هم بودند. ولی واقعا این نوع برخورد درست نیست و از خانواده آدم اینجور تربیت می‌شه ولی خیلی ضربه می‌زنه. اگر همون موقع بیشتر با اون آقا حرف زده بودید و آشنا شده بودید شاید ایشون دلگرم می‌شد به اینکه این علاقه دو طرفه است و مثلا با هم ازدواج می‌کردید. حالا الان گذشته ها گذشته. همون سر کار  و باشگاه ورزشی و موقعیت‌های مختلف ارتباطت را هم با خانوم‌ها و هم با آقایون بیشتر کن. یا یک مشاور برو شاید بتونه آموزه‌های غلطی که بهم دادند که گفته حرف نزدن و خجالتی بودن امتیاز هست رو بتونی کمی تغییر بدی. اینطوری شانس خودت برای آشنایی با آدم‌های دیگه رو زیاد می‌کنی. در این میان هم شاید به صورت معرفی دوباره یک آدم خوب بهت معرفی بشه. دعا می‌کنم بهترین‌ها برات رقم بخوره. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
مادر و خواهری دارم ساده ترین آدم های دنیا. رابطه ای نداشتم و شناختی از مردها نداشتم.میگفتم خانوادش ه ...

ولشون کن 

رهاسون کن 

دیگه به این آدمها فکر نکن 

حتی یک ثانیه از این لحظه به بعدت رو نذار از بین ببرن . 

لذت ببر از عمر و جوونیت

ماشالله. امیدوارم همیشه موفق باشی. خب روابط را با خانوم‌ها و آقایون بیشتر کن. اینکه در دوران دانشگاه ...

اصلا خجالتی نیستم دانشگاه تدریس داشتم .ولی تو ازدواج با اینکه هم زیبا هستم هم بلند قد انگار دیده نمیشم یا شاید بعید میدونن مجرد باشم.چون تو آرایشگاه یک بار یه خانومه ميگفت واقعا دختری به خانمی و خوشگلی تو چرا باید مجرد باشه

فدات بشم مهربون .ممنون از وقتی که گذاشتی برام ان شالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

ممنونم عزیزم 

متقابلا برات آرزوی بهترینها رو دارم

یه ضرب المثل هست که میگه عاداتی که ادم ها دارن عوض نمیشه مگر با مردنشون.مرد بچه ننه رو باید ازش فرار کرد فقط چون نه تنها عوض نمیشه‌بلکه‌ طرفش رو‌پیر و‌افسرده میکنه