2777
2789
عنوان

مرد بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 42 پست
به هیچ وجه نابودم کردن مامانش اهل غیبته ومدام پشت من پیش شوهرم بدمیگفت اونم بدون اینکه من بفهمم ازچی ...

دقیقا تو نامزدی هم خانواده این همیشه از من ميگفتن منم نمیدونستم که حتی اگر کاری میکردن که من ناراحت شدم من باید جواب میدادم که چرا ناراحتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تو نامزدی هم خانواده این همیشه از من ميگفتن منم نمیدونستم که حتی اگر کاری میکردن که من ناراحت ...

وااای خیلی سخته اگه بهم زدی خدا بهت رحم کرده خیلی سخته با آدمای زبون نفهم زندگی کردن. بخدا باید مواظب کوچکترین حرفات باشی که ناراحت نشن اما خودشون هزارتا حرف وحرکت میکنن ناراحتت میکنن اگه هم ناراحت بشم بهشون برمیخوره اووووف اغجوبن اعجوبه

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
نامزد من تک پسر و پدرشون فوت شده بود

پس دنده ی فیل باید میداشتی. خودت رو سرگرم کن ودیگه به ازدواج با اون فکر نکن. از خدا بخواه کسی رو سر راهت قرار بده که مایه ی آرامشت باشه نه اینکه صب تا شب منتظر این باشی که دیگران برای زندگیت چه تصمیمی گرفتن وآرامش رو بهم بریزن

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
آره😢😢😢

خوب دیگه بهتر 

من همیشه فکر میکنم اگر کسی قبلا ازدواج کرده عقل حگم میکنه ببینیم نظر نفر قبلی چیه در موردش ، بعضی مشکلات کلیدی هستن و حل نشدنی 

بهش فکر نکن ، اجازه بده زندگیت روال عادیشو طی کنه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
نامزد من تک پسر و پدرشون فوت شده بود

اوه اوه تک پسرایی که باباشون فوت کرده ، از سربازی هم معافن ، این یعنی اینکه به درد نظام با اون همه اهن و تولپ نمیخورن چه برسه به زندگی . 

فرهنگ جامعه ما اینطوریه که مادرا خودشون رو محتاج بچه میدونن و بچه ها خودشون رو مدیون پدر و مادر . 

این بالانس زندگی زناشویی رو به خودی خود بهم میزنه ، وای به روزی که توی یه خانواده مادر و خواهر یالار هم بزرگ بشه .

ولی ما تو نامزدی جدا شدیم بدی از خودش ندیدم خیلی سختمه

خانواده خیلی مهمه عزیزم 

چرا نری توی خانواده ای که باهاشون خوشحالی و خوش میگذره بهت ؟ یعنی تو لیاقت آسایش و آرامشو نداری ؟ خانواده ای که حمایتت کنن ؟ 

چرا بری تو خانواده ای که شوهرت برای حمایت ازشون کمه دنبال یکنفر میگرده که دوتایی با هم از خانوادش حمایت کنن ؟ 

پس دنده ی فیل باید میداشتی. خودت رو سرگرم کن ودیگه به ازدواج با اون فکر نکن. از خدا بخواه کسی رو سر ...

ممنون عزیزم ان شاالله. شمام دعا کنید خدا یکی هم به من بده خیلی به اون یه نفر احتیاج دارم

ممنون عزیزم ان شاالله. شمام دعا کنید خدا یکی هم به من بده خیلی به اون یه نفر احتیاج دارم

الان که احتیاج داری تنهاییتو پر کنی ، سرتو گرم کن و وارد رابطه جدید نشو به هیچ وجه ، چون رابطه ای که از سر تنهایی باشه معمولا خطرناکه 

خانواده خیلی مهمه عزیزم  چرا نری توی خانواده ای که باهاشون خوشحالی و خوش میگذره بهت ؟ یعنی تو ...

عزیزززززم یا مشاوری یا قبلا نامزدم رو میشناختی آخه دقیقا حرف تورو روز خواستگاری بهم گفت .گفت که اینا بجز من کسی رو ندارن تو هم بامن باید سرپرست اینا بشی. ولی بعدا دیدم ایشون کلا اختیاری ندارن از خودشون چون بچه آخر هم بودن با مادر و دوتا خواهر افریته ميگم افریته نه اینکه از حرص و لجم بگم ها نه.چون خواهر بزرگش کلا زندگیش جهنم بوده همیشه با داد و هوارش

الان که احتیاج داری تنهاییتو پر کنی ، سرتو گرم کن و وارد رابطه جدید نشو به هیچ وجه ، چون رابطه ای که ...

نه عزیزم اصلا نامزدیم هم سنتی بود.کاش بلد بودم رابطه ایجاد کنم همیشه دوستداشتم با عشق ازدواج کنم

عزیزززززم یا مشاوری یا قبلا نامزدم رو میشناختی آخه دقیقا حرف تورو روز خواستگاری بهم گفت .گفت که اینا ...

نه مشاورم نه نامزدت رو میشناسم ، مرد مزخرف مثل نامزدت تو ایران به وفوووووووور یافت میشود ‌. 

فقط موندم چرا باز بهش بله دادی ، میگفتی من خودم نیاز به سرپرست تمام و کمال دارم ، به سن سرپرستی هم نرسیدم . 

شما هم ازدواج نکن آقای سرپرست ، به سرپرستیت ادامه بده ، چون ازدواج یعنی استقلال از خانواده و تشکیل زندگی جدید .