2777
2789
درسته . من کلا منظورم اینه آدم میفهمه غذای ۵۰ تومنی از ۱۵ تومنی بهتره . ولی خوب توی شرایط ، به هر ح ...

قطعا تویی،،،چون اونارم من زورم میگیره پول بدم بابتش تو خونه درست میکنم😅

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
درسته . من کلا منظورم اینه آدم میفهمه غذای ۵۰ تومنی از ۱۵ تومنی بهتره . ولی خوب توی شرایط ، به هر ح ...

خخخخخخ چقدر به جمله های آخرت خندیدم واقعا درست میگی  

دنیام دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعیته بعضیا حالا همین 11تومنی روهم نخوردن و یجور عقده دارن که اینجوری حرف میزنن پارسال قم چهارر ...

مرغ بریون تقریبا همه جا همین قیمته

ما بیرون تفریح یا مسافرت میریم بیشتر مرغ بریون میخوریم

پارسال از ۱۵ تومان تا ۲۲ تومان خریدیم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

مرغ بریون تقریبا همه جا همین قیمته ما بیرون تفریح یا مسافرت میریم بیشتر مرغ بریون میخوریم پارسال ا ...

نه عزیزم قم نزدیک حرم مخصوصا اون چهار راه عمار یاسر همه چیز خیلی خیلی گرونه این مغازه چون مشتری زیاد داشت منصف بود بعد رفتیم خونه یکی از اقوام توقم برگشت گفت اینا غذا نیست ازکجا ایناین مغازه. رو پیدا کردید ؟،گفتم فلان مغازه و آدرس دادم فکشو بست بی ادب مثلا بالا شهری و باکلاس بود خاک تومخش،فکر کنم فقط ادرسو میخواست که خودشم بره بخرع

دنیام دخترم