2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2182416 بازدید | 92422 پست
منم عاشق طب سنتی ام . کما بیش مشغول تحقیق هستم،ممنون میشم اطلاعاتی که پیدا کردین رو در اختیار منم بز ...

من عاشقش نیستما چون کسیکه عاشقشه باید حسابی به اصولش پایبند باشه اصولشم خیلی سخته 

همینکه از ۱۰۰درصد بتونم به ۷۰درصدش عمل کنم خیلی هنر کردم 

منم از یه دوست عزیز کمک میگیرم ......چشم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام همگی صبح همگی بخیر.

امروز که برای نماز بلند شدم یه برنامه ریزی روزانه نوشتم که از مهم ترین کارای داخلش تمیز کردن کشو های اتاقم و همین طور خوندن کتاب قورباغه ات را قورت بده هستش .دعا کنید که بتونم پر انرژی به همه ی کارام برسم♡♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اول لکه های بزرگ و عمیق رو بخار شور میکشم.بعد از سر فرش شروع میکنم داخل یه ظرف ریکا و نرم کنند ...

ممنون ازتوضیحت اروشاجان  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

سلام دوستای کدبانوی من 

صبح و ظهر به خیر.  برنامم برا  امروز به امید خدا

جمع کردن لباس خشک ها از رو بند و تا کردنش

جمع کردن ظرف های ابچکون

🐸استارت رژیمم

تخت و اتاقم مرتب کنم

🐸تمیز کردن دو تا کابینت

اماده سازی قسمتی از نهار

برنامه ی هفتگی بزارم برا خودم

خوردن صبحانه و ظرفاش

خوردن داروها

اماده شدن و رفتن به مدرسه ی پسرم

🐸زبان ۱ ساعت 

حقوقا رو حساب کتاب کنم

پختن ادامه  نهار 

نماز

🐸ورزش

حموم برم 

🐸خوشرفتاری با پسرم 

نماز مغرب و دو صفحه قران

شام درست کنم بخوریم

سطل زباله رو خالی کنم

گاز و پشت گاز تمیز کنم 

چدنای گاز سیف بکشم 

داروها رو بخوریم

🐸قصه ی اخر شب پسری

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
استارتشو بزنم    

اگه علاقه داری حتما  دنبال کن

همسرمم تو یه ارگان دولتی برنامه نویس 

میگه برنامه نویسی فقط تمرین تمرین تمرین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام و صبحتون قشنگ

از پریشب بگم که بالخره بعد دو هفته رفتیم خونه مامان همسرم، عمه جون اونجا بود و علی قشنگم کلی با دختر عمه ش بازی کرد، تا قبل ۹ باید برمیگشتیم که به محدودیت نخوریم.

شام و یه مقداری جمع بندی مطالعات اخیرم و  خوااااب) به قول مامانم خدایا شکرت که شبی هست و استراحتی هست

😁

صبح جمعه یکم خونه رو جم کردم ندارم حاضری خوردیم

علی و باباش رفتن بیرون

منم هر چی تایم خالی گیرم اومد نشستم پای جمع بندی مطالب مربوط به کارم.) خیلی زیاده و تا تموم نشه ذهنم برای مسائل دیگه آزاد نمیشه. تازه شاید ۶۰ درصد مطالب جمع بندی شد، هنوز ادامه داره)

امروزم از صب باید میرفتم ازمایش میدادم جوابش ۱۲ حاضر میشه، انجام شد.

یسر تا محل کار قبلم رفتم برای تسویه

بعدشم اداره برای پیگیری مسایل مربوط به کار جدید.

دعا کنین به خوبی این پروسه انتقال انجام بشه

الانم منتظرم کارم اداره تموم شه برم جواب آزمایش بگیرم

بعدش باید برم دفتر خدمات قضایی یه نامه اونجا دارم بگیرم و برم به سوی خونه.

نهار نداریم باید یچیز حا۱ری درست کنم

برای شام گوشت بزارم بپزه تا شب آماده کنم.

امشب یه بهش دیگه از مطالعه مو انجام بدم.

لیست خریدم رو بنویسم،

راستی بچه ها یه نرم افزار نصب کردم این دم عید که دارین خونه تکونی میکنین فک کنم به درد همه بخوره

نرم افزار بازیافته ، بازیافتیاتونو جم میکنین بعد درخواست میدیدن تو زمانی که خودتون مشخص کردین میان میبرنش 

من قبلا هی عذاب وجدان میگرفتم که این همه کاغدو پلاستیک میریزم اشغالی، هی جم میکردم 

ولی خب نهایتا مجبور میشدم بزارم جلو در به امید اینکه قاطی آشغالا نشه و یکی بیاد برشون داره

الان با این نرم افزار مطمئنم زحمتی که برای جداسازی ن میکشم بیهوده نیست 

هر چند کار کوچیکه ولی خب حداقل یه قدم خیلی کوچیک واسه محیط زیستم برداشتم

اسمش اکو هست. دوس داشتین شما هم استفاده کنین.

لیست برنامه غذاییمونوشتم  ولی تکمیل نشد،باید تکمیلش کنم

لیست خریدخونه، خرید لباس و وسایل، رو بایو به تفکیک بنویسم.

برای خونه تکونی هم لیست نوشتم، انشالله کم کم شروع میکنم

ما عید دیدنی نداریم

پارسالم نداشتیم

فقط شاید یسر بریم خونه مامانم که یه شهر دیگن

اگه نرفتیم طبق روال همیشه فقط خونه مادر همسرم میریم

ولی خب خرید و خونه تکونی رو بخاطر خودمون انجام میدم

سلاااااااااام

میگما یادتونه جمعه صبح لیست کارهام رو گذاشتم؟🙃

الان تازه همشون تیک خوردن و بالاخره تموم شدن😁ولی چند تا کار اضافه هم انجام دادم.امروز بانک هم رفتم و یه🐸 خورده شد.

لب تاپ دیگه برای خودش دایناسور شده و من همچنان پشت گوش میندازمش.یه لیست دیگه هم امروز نوشتم به شرح زیر:

شستن پتو(بعد پری)

شستن رومبلی ها(بعد پری)

شستن روتختی(بعد پری)

لیست خرید لباس ها رو اوکی کردم و از امروز استارتش رو میزنم💪

چند وقته کتاب نخوندم😭 که باید شروع کنم دوباره.

اتو کشیدن رو بالشی ها و انداختنشون.

تا زدن  لباس های خشک شده.

مرغ گذاشتم آبپز بشه،برم ادامه کارهای شام رو انجام بدم.

راستی خانم ها کسی گل پامچال داره؟تازه خریدم،چطوری مراقبش باشم؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
سلام و صبحتون قشنگ از پریشب بگم که بالخره بعد دو هفته رفتیم خونه مامان همسرم، عمه جون اونجا بود و ع ...

دلم برای شنیدن علی قشنگم از زبون شما  تنگ شده بود

شاید اگه دختر داشتی و میکفتی انقد بهم مزه نمیداد(هر چی صفت قشنگه بیشتر واسه دختراس)

کمتر کسی رو سراغ دارم پسرشو انقد دلبر ،صدا کنه 

خدا برای هم حفظتون کنه

در مورد نرم افزار بازیافت موافقم خیلی کاربردیه 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام سلام

قورباغه# هفته پیش انقد همه چیز قاطی پاتی شده بود که نه از بدرقه خبری بود نه از صبحانه   بلاخره امروز طلسمش شکسته شد

یه سری لوازم آرایشی و بهداشتی سفارش دادم اونم اینترنتی....امیدوارم پولمو دور نریخته باشم !!!راستی اینم جز تغییر کردنمه (اهل آرایش نبودم ) 

کتاب#  ‍ ‍‍ زندگی نامه اختصاصی استیو‌جابز از والتر ایزاکسن

(تموم نکردما فعلا مشغولم)

قبل#  از حمام ، روغن تراپی صورت و مو با روغن زیتون، پاک کردن لاک دست و پا 

بعد#  ‍ از حمام ، روغن تراپی صورت و بدن با روغن بادام شیرین

نوشیدنی# شکلات داغ

راستی اگه تو اقوامتون کسی هست که دنبال کار میگرده و موتور سواره وساکن تهرانه به نظرم تو تبلیغ پایین صفحه ثبت نام کنه مربوط به سایت «سفیران اسپید»هست 

اگه حرفاشون صحت داشته باشه شرایطش خوبه 

سلام کارهای انجام شده ی من 

جمع کردن لباس خشک ها از رو بند و تا کردنش

جمع کردن ظرف های ابچکون

🐸استارت رژیمم✅

تخت و اتاقم مرتب کنم✅ 

🐸تمیز کردن دو تا کابینت❌ @سمنرخ  

اماده سازی قسمتی از نهار✅

برنامه ی هفتگی بزارم برا خودم✅

خوردن صبحانه و ظرفاش✅

خوردن داروها✅

اماده شدن و رفتن به مدرسه ی پسرم✅

🐸زبان ۱ ساعت ❌

حقوقا رو حساب کتاب کنم❌

پختن ادامه  نهار ✅

نماز✅

🐸ورزش✅

حموم برم ✅

🐸خوشرفتاری با پسرم ❌

نماز مغرب و دو صفحه قران✅

شام درست کنم بخوریم✅

سطل زباله رو خالی کنم✅

گاز و پشت گاز تمیز کنم ✅

چدنای گاز سیف بکشم ✅

داروها رو بخوریم✅

🐸قصه ی اخر شب پسری❌

جانبی ⬅️⬅️⬅️پسرخاله ی شوهرم و خانمش یهویی اومدن خونمون چایی دادم و اینا و استکانا ..رو شستم.       برای نهار فردای همسرم غذا پختم.   تمام ظرفای نهار و شام شستم (تو برنامم نیاورده بودمش )        

صبح ساعت ۷ و نیم به زور بیدارشدم .صبحانه خوردیم ظرفای شام و صبحانه شستم .آشپزخانه جارو زدم .رفتم سراغ اتاق پسرا ۱-۲-۳_شروع کردم .اول جارو زدم .بعد کمدا رو که فکر کنم ی سالی بود تمیز نشدن تمیز کردم .شیشه آینه ها کلی بودن . نهار تز دیشب مونده بود خوردیم ظرفارو شستم .یه خواب دو ساعته بعد از غذا .نماز ظهر خوندم‌.بعدش پذیرایی و هال جارو کردم .بعد یه نیم ساعت گلدوزی ...همین امشب سرامیک دیوار اتاق پسرا تمیز کردمذ.شام و بازی و بعد بدون قصه پسرا رو خوابوندم .راستی ی ۵صفحه قران هم خوندمذکه باز به این نتیجه رسیدم که نصف جز نمیشه ی روز خوند .مطالعه طفلی هم موند .کالری هام باز با اینهمه کار موندفقط ۲۲۵۰.موندم کلاسام قراره چند روز دیگه شروع بشن واای .از طرفی ی پکیج آموزش زبانم خریدم میخوام شروع کنم .ولی کو وقتش.دوستان یه سوال من چجوری باید تمرین کنم که کارام به صورت موازی انجان لدم و سرعت عمل داشته باشم اخه خیلی کندم !؟

🖤🖤🖤🖤

با سلام .اول همه رو یه جا نوشتم ولی زیاد بودن ارسال نشدن منم از رو نرفتم جدا جدا ارسال میکنم 

نماز صبح    

تلاوت ۵صفحه قران  

مسواک صبح وشب    

ورزش

خوش اخلاق بودن 

غیبت نکردن  

بازی با بچه ها     

مطالعه کتاب نیم ساعت.

گلدوزی یک ساعت

قصه برای پسرا  

زودخوابیدن

کالری بالا 2700