2777
2789
عنوان

رشتم ریاضیه.دانشگاه چی بخونم؟!

1237 بازدید | 20 پست

خب دوستان سلام.من الان پنج ماه وقت دارم فکر کنم راجب رشته ای ک میخوام بخونم.چندتا چیز مد نظرمه.اما با اطلاعات توی اینترنت قانع نمیشم.میشه هرکس هر مهندسی یا رشته مربوط ب ریاضی خونده چند خطی راجب رشتش بگه..احیانا اگر خواستید درمورد محیط دانشکده یا دانشگاهتون هم بگین.خییییلی ممنون.شاید وقت نکنم جواب همه رو بدم اما همه رو میخونم استفاده میکنم.

کاشکی جوری نشه چهارنفر جواب بدن بعد دیگه همه سکوت...فکر کنم مساله ای ک طرح کردم از تاپیک های پربازدید اینجا مهم تر باشه.

سلام😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما ببینین به چه رشته هایی علاقه دارین بعد اینکه بازار کار کدومشون بهتره...البته بیشتر از علاقع به رشته دانشگاه مهم تره چون به رشتتون علاقه داشته باشین دانشگاهتون خوب نباشه همه اون علاقتون از بین میره😐

من رشتم ریاضی نبوده. ولی اطرافیان اونایی که کامپیوتر خوندن و برنامه نویسیشون عالی بوده موفق هستند...

خب خیلی سخته کامپیوتر و حوصله میخواد.اما قبول دارم رشته قشنگیه.

سلام😂
خب مثلا چه دانشگاهی؟ بنظر میاد تجربه دارین.

دانشگاهایی که تاپ باشن به دانشجوهاشون برسن محیطش خوب باشع استادا خوب باشن کیلویی نمره ندن...استادا هم خیلی مهمن.ما طوری بودیم کع از یه درس خوشمون نمیومد ولی استادش از بس خوب درس میداد هممون به فکر تغییر رشته میوفتادیم😁رشته کامپیوتر و ریاضی هم به شدددددت سختهههه خیلی باید مخ باشین بنظرم😐

من رشتم ریاضی بود، مهندسی برق خوندم، دانشگاه خوبی هم بود ولی بازار کار نداشت، واسه خانوما

الان معلم شدم واسه همین به همه دانش آموزان توصیه میکنم یا تربیت معلم برن یا پرستاری، اگه میخوان کارشون آماده باشه

ولی اگه علاقه خاصی داری به رشته، بدون توجه به بازار کار، دنبال علاقه ات برو

دانشگاهایی که تاپ باشن به دانشجوهاشون برسن محیطش خوب باشع استادا خوب باشن کیلویی نمره ندن...استادا ه ...

منم تا الان معلمای سخت گیر رو دوس داشتم تو دانشگاه هم حتما استادای خوب و غیر ابکی رو بیشتر دوس دارم.

سلام😂
من اگه رستم ریاضی بود دوست داشتم مهندسی رباتیک امیرکبیر بخونم اکثر دوستام مهندسی صنایع دوست داشتن

من به صنایع فکر میکنم و راجبش خیلی تحقیق و کتاب و..خوندم.اگه ب حرف مردم و فامیل فک نکنی خوبه اما نمیدونم چرا در اذهان عمومی ب مهندسی گلابی معروفه.درحالی ک چند بعدیه و به هر رشته ای سرکی کشیده.من از تک بعدی بودن خوشم نمیاد.خوبه ک ادم ی چیزی رو تا تهش بره ها ولی... نمیدونم!

سلام😂
من رشتم ریاضی بود، مهندسی برق خوندم، دانشگاه خوبی هم بود ولی بازار کار نداشت، واسه خانوما الان معلم ...

من معلمی رو دوست دارم ولی خجالتی ام و فن بیانم جالب نیس.

سلام😂

من معماری خوندم هنریه

محیط دانشکده های معماریا همیشه دوستانه و قشنگه

اگه هنر دوست داشته باشی چهار سال فقط از زندگیت لذت میبری

ولی تو آینده کاریش باید روابط اجتماعی بالایی داشته باشی تا بتونی توش سری تو سرا بالا کنی

بازم هیچی...