من تازه اومدم نی نی سایت از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراحی پلک یا بلفاروپلاستی خراب کرده حالا پیش چه دکتر حاذقی برم برای ترمیم؟.. سرچ کردم پیام هارو میخونم و اگر بتونم اطلاع رسانی کنم به دوستان دیگه که دچار اشتباه بنده نشن.. برای جراحی زیبایی و جای حساس و مهمی مثل چشم اصلا دکتر ارزون انتخاب نکنین و در این مورد صرفه جویی نفرمائید، فقط دکترای فوق تخصص جراحی زیبایی پلک تشریف ببرین دوستان.. مثل دکتر رجبی/دکتر اشراقی/ دکتر باب شریف/ پرفسور کشکولی/ دکترای کلینیک نور/ دکترای کلینیک نگاه و دکترای دیگه ای که فوق تخصص در این مورد هستن ولی دقت کنین که حتما فوق تخصص باشن ... دکترای خوب و معروف دیگه ای هم هستن کخ فوق تخصص جراحی زیبایی صورتن مثل دکتر میر و دکتر حامد باطنی و غیره ...من خودم توسط یکی از دوستانم معرفی شدم به دکتری که خودش رو جای جراح پلاستیک صورت جا زده و دوستمم خیلی تبلیغش رو کرد، ؛ منم گول خوردم به تعریفای دوستم اعتماد کردم و اشتباه کردم، میگم اسمشو تا بقیه گول این آقا و دستیارشون خانم جوکار رو نخورن ( دکتر هوشنگ پرگاری ) مطبشم خیلی شلوغه در روز چند تا جراحی داره. آدرسشم خیابون جیحون سمت پایین نزدیکای آزادی بود . متاسفانه پلک بنده رو جراحی کرده بیسواد؛ پلکم رو و ابروهام رو خیلی خراب کرده؛ یعنی کلا یه شکل دیگه شدم ابرو پایین اومده چشمامم گرد شده از حالت کشیده که قبلا بود در اومده/ افسرده شدم شدید ☹... لطفا مراقب باشین چشم و ابرو خیلی مهمه مخصوصا چشم که خیلی حساسه شانس آوردم عصبی رو توی پلک و چشمم قطع نکرد، زیباییم رو ازم گرفت این دکتر بی سواد . #پلک
دکتر اشراقی خودش بخیه ها رو نمی زنه یه خانم تو اتاق عمل هست که گفت برای همه مریضا من بخیه می زنم بخیه هایی درشت و نامرتب که کاملا جاش مونده برای من که حتی یه قسمت پشت پلکم جای بخیه تو رفته شده. من پف پلک بالا داشتم و فضا برای آرایش پشت چشمم نبود بعد از عمل هم دکتر فضای کافی برای آرایش ایجاد نکرده و پف کامل بر طرف نشده فقط الکی دو هفته چشمای ورم کرده و صورت ترسناک الانم زخم توی صورتم در قسمت چشم ها که کاملا مشخص هست حتی با کانسیلر و کرم پودر هم پوشیده نمی شه چون جای بخیه ها تو رفتگی و برجستگی ایجاد کرده. من 7 ساعت تو کلینیک معطل شدم تا برم برای عمل هیچ کسی ندیدم که مریض این دکتر باشه اما به طور اتفاقی بعد از عملم یه خانم تو راهرو اتاق عمل بود که به من گفت ترس داشت درد داشت من الان باید برم برای عمل و نشونی های شوهرشو بهم داد و گفت اگه رفتی پایین و تونستی پیداش کنی شماره منو ازش بگیر و با هم تا مدتی تماس داشتیم اون هم از جای زخم بخیه ها خیلی ناراحت بود کناره خارجی چشماش مثل زخم قهوهای رنگ بر جسته مونده. ولی چیزی که تعجب داشت و من جدی نگرفتم این بود که من سه بار رفتم مطب دکتر و هیچ کسی که عمل پلک کرده باشه ندیدم وقتی به منشی گفتم چرا کسی نیست که من از نزدیک ببینم گفت اینجا معلوم نیست بیمار چه زمانی برای کشیدن بخیه می یان و نمونه ها فقط داخل پیج می تونید ببینید و من هم از پیج اینستا و نوبت زود یک هفته ای این اشتباه رو کردم. دیگه اعتمادمو به دکترا از دست دادم و بیخیال شدم همه جا مهمونی می رم و معمولا هم همه می پرسن چرا پشت چشمات اینجوره و منم همین توضیحاتو براشون میدم.
افتضاحه دکتر بیشعوری هست رفتم پیشش اصلادرست معاینه نمی کنه درست جوابگو مریض نیست خیلی بداخلاق برای عمل پتوز رفتم اصلا نه معاینه کرد نه هیچی دارو هم نداد براچشمم
عزیزم اخرش شما عمل گردین با دکتر اشراقی یا نه؟ راضی بودین؟
سلام عزیزم ببخشید با این همه تأخیر جواب میدم کلا یه زمان نسبتا طولانی به سایت سر نزده بودم نه عزیزم تو عمل تردید دارم و از اونور همزمان شد با عمل بینی خواهرم و تمام مرخصی هام رو برا ایشون خرج کردم برا همین دیگه قسمت نشد فعلا
من تازه اومدم نی نی سایت از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراحی پلک یا ب ...
سلام.ببخشید من تعریف این دکتر را زیاد شنیدم ولی الان خیلی مردد شدم از عمل کردن پیش ایشون.شما اصفهان عمل کردید یا تهران؟اگه اصفهان هستید دکتر خوب سراغ دارید؟ممنون