سلام من دکتر اشرافی رو نمیشناسم به شخصه اعتقادی به اینستا ندارم کلا حقه بازیه من پیش دکتر محمد حسن بابایی زارچ عمل کردم که تو پیج اینستاش کارها فوق العاده عالی و من هم اعتماد کردم خدا ازش نگذره سر جراحی گفت ۵میلیون بده ابروهات رو هم لیفت کنمگفتم نمیخوام فاصله پلک و ابروی من زیاده طرح پشت پلکم رو عوض کرد حتما طرح رو قبل عمل ببینید پلک من رو بسیار زیاد برداشت و کج ،چشم چپم گود شده و پتوز داده بعد یکسال پلکهام بازه وسط جراحی جواب تلفن میده بسیار بیشخصیت و خودش می دونه گند زده میگه اگر حالت چشمهات رو دوست نداری بیا دوباره عمل کن مناصولا یک اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنم مخصوصا پیش این آدم بیسواد دکتر بلفا بایداکوپلاستیک خونده باشه من قیافه ام شبیه افسردها شده بیست میلیون هم پول دادم گول نخورید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر اشراقی واقعا دکتر افتضاح و بی اخلاقیه،من ۶ سال پیش به خاطر پتوز بهش مراجعه کردم و عمل بلفاروپتوز روی پلک من انجام داد اما افتادگی شدید تر شد و ظاهر خیلی بدی به پلکم دادو وقتی بهش گفتم ک چشمم بدتر از قبل شده خیلی بد برخورد کرد و ب من گفت پلک تو اصلا عصب نداشته ده بار دگ ام عمل کنی خوب نمیشه و احتمال بهبود ۳۰ درصده و با همین حرفا باعث شد من ۶ سال افسرده باشم و برای درمان اقدام نکنم. تا اینکه پارسال با چند تا دکتر صحبت کردم خیلیا قبول نکردن ک عمل مجدد انجام بدن و اونایی هم ک قبول میکردن درصد بهبودو زیر ۵۰ درصد اعلام میکردن. تا اینکه با دکتر ابوالفضل رحیمی اشنا شدم و ۶ ماه پیش جراحی کردم و کاملا مشکلم برطرف شد . هزینه جراحیشون زیاده اما واقعا دکتر حاذق و خوش اخلاقی هستن .
دکتر اشراقی واقعا دکتر افتضاح و بی اخلاقیه،من ۶ سال پیش به خاطر پتوز بهش مراجعه کردم و عمل بلفاروپتو ...
من برعکس خیلی تعریف ایشون رو شنیدم و یکی از آشناهامون پیش ایشون عمل کردن و واقعا خیلی خیلی خوب و تمیز عمل کرده. ایشون پارسال یعنی 1402 عمل کرد. البته درباره جراحی زیبایی حتی پیش بهترین دکتر هم بریم باز هم احتمال این هست که عمل جراحی خوب و رضایت بخش نباشه
دکتر اشراقی خودشون بخیه نمیزنن و اتاق عمل را ترک میکنن . تو مطب موقع کشیدن بخیه ها زخم من باز شد جوری که وقتی اومدم بیرون و تو آینه دیدم خودم رو ترسیدم یک خط خون پشت پلکهام و حای عمل بود. و بلافاصله برگشتم تو مطب منشی شون گفت چیزی نیست طبیعیه!!
الان جای برش یک خط سفید مونده . ولی چشم هام قرینه است و باز نمیونه و از این لحاظ راضیم