2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 86 پست
هم زینک سولفات هم زینک پلاس ولی تاثیری ندیدم من تنها شربتی ک رو دخترم تاثیر داشت شربت کیندر اپتایرزه ...

باشه خانمی مرسی که وقت گذاشتی پس شربت کیندر یادم میمونه حالا منم زینک بدم به امید خدا شاید بهترشد

تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی✌️
من سینه درد میشدم از بس شیر نمیخورد منم خیلی گریه میکردم ، با دکترش مشورت کن شاید اجازه داد از ۴ ماه ...

اره خودمم اگه اینجوری پیش بره میگم غداشو زود شروع کنم حالا بیستوسوم که براویزیت میبرم به دکترش میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=83406305]خیلی دلم گرفته بچه خواهرم هم سن دخترمن بود ۸کیلو بود اما دخترمن😔😔[/QUOTخب عزیزم دختر گل شما زود دنیا اومده.طبیعیه وزنش کمتر باشه.من خیلی به اینجوری دیدم که وزن کم داشتن کوچیک بودن نارس بودن .کم کم درست شدن.و به وزن و جثه طبیعی رسیدن اینکه ناراحتی نداره.کم اشتهاییشم درست نیشه بزرگتر که بشه

[QUOTE=83406305]خیلی دلم گرفته بچه خواهرم هم سن دخترمن بود ۸کیلو بود اما دخترمن😔😔[/QUOTخب عزیزم دخ ...

اره دخترمن عجله داشت خداکنه عزیز خدا از دهنتون بشنوه الان ماشالله خیلیم شیطون شده همه کارای بچه های سه ماهرو انجام میده حتی خیلی سریعتر فقط شیر خوردنش

خیلی دلم گرفته بچه خواهرم هم سن دخترمن بود ۸کیلو بود اما دخترمن😔😔

این اضافه وزن داشته خیلیم خوب نیس.میگم شیرخشکشو عوض کن شاید طعم اون شیرخشکو دوست نداشته باشه

اسنارتر دختر منم نارس به دنیا اومد چهار ماهگیش ۴۵۰۰ بود 

رو نمودار پایینی میره جلو الانم شش ماهشه ۵۵۰۰ 

دکترش براش زینک نوشت ولی  اشتهاش اصلا تغییری نکرد الانم غذا کمکیشو شروع کردم 

عزیزم نگران نباش مهم سلامتیشونه اگه کاراش به سنش میخوره و قد و دورسرش خوبه اشکال نداره کم وزن باشه 

من به دخترم شیرخشک سیمیلاک نیوشور میدادم بهتر وزن میگرفت ولی الان دکترش گفته حساسیت به پروتیین گاوی داره اپتامیل پپتی بهش بده 

حالا کلی هم سیمیلاک دارم تو خونه نمیدونم چکارش کنم 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
این اضافه وزن داشته خیلیم خوب نیس.میگم شیرخشکشو عوض کن شاید طعم اون شیرخشکو دوست نداشته باشه

شوهرم نمیزاره میگه دکترش باید بگه😔

اسنارتر دختر منم نارس به دنیا اومد چهار ماهگیش ۴۵۰۰ بود  رو نمودار پایینی میره جلو الانم شش ما ...

الهی عزیزم😙😙😙

منم دخترم رو نمودار پاینیه اره خداروشکر حرکاتش اینا خوبه فقط اشتها نداره زینکم اثرنکنه دیگه واقعا نمیددونم چه میشه کرد الان شما غذا میدی اشتهای دخترتون بهترشده بهترمیخوره