2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 86 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی عزیزم😙😙😙 منم دخترم رو نمودار پاینیه اره خداروشکر حرکاتش اینا خوبه فقط اشتها نداره زینکم اثر ...

نه والا غذای کمکی هم زیاد نمیخوره 

اشتهاشم تعییری نکرده

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
نه عزیزم تو شیش ماه اول خوب رشد میکنن الان اگه خوب وزن نگیره دیگه لاغر میمونه سعی کن تو این سه ماه ک ...

عزیزم کالری نان زیاد نیست 

سیمیلاک کالریش بالاست 

آپتامیلم کالریش بالاتر از نانه 

اگه کسی میگه بچم با نان خوب وزن گرفت دلیلش اینه که بچش زیاد میخورده 

بچه های ما که کم میخورن باید شیرخشکی بخورن که کالریش بالا باشه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
عزیزم کالری نان زیاد نیست  سیمیلاک کالریش بالاست  آپتامیلم کالریش بالاتر از نانه  ...

اره منم شنیدم میگن چون بچه ها خیلی پف میکردن نستله کالری نانو خیلی اورده پایین الان این بیومیل پلاسی که میدم واقعا خشمزه وچربه حتی روشیش قشنگ چربی میشینه ی ذره ام کف نمیکنه سیمیلاک سخت پیدا میشه اپتامیلم دادم وزن نگرفت میخوام سوپرامیل بدم میگن محصول ممتازه

تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی✌️
اره شیرخشک نان خیلی بدمزس، شیرخشک ترویتال و سوپرامیل خوشمزه ان و کالری بالایی هم دارن ، نان چیه اخه ...

یباراوایل دادم بچم همش دلدرد میشد وقرمز گفتم شاید کوچیک بوده نساخته اره چون بچه من کم میخوره باید بهش شیرخشک چربو باکالری بالای بدم حداقل

خب ریزه میزه بمونن مگه چیه؟ یکی درشت میشه یکی هم ریز  یکی قدش کوتاس یکی بلند  یکی چاقه ...

ریزه میزه داریم تاریزه میزه وگرنه دخترکه باید ظریف و ملوس باشه😍😍😍😍