2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 86 پست
شوهرم نمیزاره میگه دکترش باید بگه😔

دکترو ولش کن من هر وقت پسرمو میبرم دکتر هر دفعه ای یه چیز میگه واسه یه اسهال ساده ده نوع دارو واسه بچه چهارماهه نوشت اسهالش بدتر شد بهتر نشد خودم اومدم دیگه دارو بهش ندادم شیرخشکشو عوض کردم خوب شد به خاطر اسهالش خیلی از وزنش کم شده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترو ولش کن من هر وقت پسرمو میبرم دکتر هر دفعه ای یه چیز میگه واسه یه اسهال ساده ده نوع دارو واسه ب ...

من اصن اهمیت نمیدم حتی رفتم یه شیرخشک سوپرامیلم گرفتم میگفتن خشمزه تره بچه بهتر میخوره ولی شوهرم ورداشته نمیزاره بدم😕

تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی✌️
شیر خودتو براچی نمیخوره؟پسرمن از بس نخورد شیرم خشک شد؟

اولش که خیلی کوچولو بود نمیتونست خوب مک بزنه تا دوماهگیش میدوشیدم توروز چندبار میدادم بعد اون دیگه سینمم نمیگرفت کم کم شیرم کم شد 

من اصن اهمیت نمیدم حتی رفتم یه شیرخشک سوپرامیلم گرفتم میگفتن خشمزه تره بچه بهتر میخوره ولی شوهرم ورد ...

من اول آپتامیل بهش میدادم وزن گیریش خوب نبود بعد که اسهال گرفت نان براش خریدم نان خیلی خوبه وزن گیریش یه جوری شوهرتو راضی کن بچه تو شیش ماه اول رشد میکنن

من اول آپتامیل بهش میدادم وزن گیریش خوب نبود بعد که اسهال گرفت نان براش خریدم نان خیلی خوبه وزن گیری ...

منم اپتامیل دادم اصن وزن نمیگرفت نان یبار دادم دلدرد شد ولی الان که بزرگترشده میگم شاید بتونه بهتر هضم کنه خواهرمم میگه نان بهش بدم

من اول آپتامیل بهش میدادم وزن گیریش خوب نبود بعد که اسهال گرفت نان براش خریدم نان خیلی خوبه وزن گیری ...

شما میگی یعنی بعد شیش ماه بهتر رشد میکنن ووزن میگیرن

منم اپتامیل دادم اصن وزن نمیگرفت نان یبار دادم دلدرد شد ولی الان که بزرگترشده میگم شاید بتونه بهتر ه ...

منم مث تو اول بهش نان دادم نمیخورد وقتی به دنیا اومد چون زردی داشت دکتر گفت شیر خشک بهش بده بعد دیگه نخورد منم بهش ندادم ولی تا سه ماهگی شیر خودمو خورد شبا خیلی اذیت میکرد همه میگفتن گشنشه منم شیر خشک براش خریدم از شانس بدم دیگه سینمو نگرفت شیرم خشکید.نان بهش بده منم نان بهش میدم اصلا دل درد نداره

شما میگی یعنی بعد شیش ماه بهتر رشد میکنن ووزن میگیرن

نه عزیزم تو شیش ماه اول خوب رشد میکنن الان اگه خوب وزن نگیره دیگه لاغر میمونه سعی کن تو این سه ماه که مونده خوب بهش برسی این شیرخشکا که اسمشون باکلاسه فک میکنی خوبن همون نان خیلی خوبه واسه وزن گیری بهش بده

منم مث تو اول بهش نان دادم نمیخورد وقتی به دنیا اومد چون زردی داشت دکتر گفت شیر خشک بهش بده بعد دیگه ...

اره مزه شیرخشک که میره زیر دندونشون دیگه شیر مادرو نمیخورن وروجکا 

نه عزیزم تو شیش ماه اول خوب رشد میکنن الان اگه خوب وزن نگیره دیگه لاغر میمونه سعی کن تو این سه ماه ک ...

اهان اره واقعا مامانمم میگه میگه به منو خواهرم نان میداده خیلیم تپلی بودیم پس نان میگیرم حتی شده قایمکی