2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 86 پست

خب اگر دکترم ببری شربت زینک میده منم دخترم با وزن ۲۹۹۰ از اولششش بد شیر میخورد شیر خودمم میخورد با قطره چکون میدادم خاهرمو مامانم دیوونه شدن از بس قطره چکون شیر دادن 😂 سه ماهگی۵ کیلو بود ک دکتره گف با توجه ب وزن تولدش خیلی کمه گف باید دوماهگی۵ باشه،، بعد شربت زینک داد گف دو هفته دیگه بیا رفتم‌گف تغییری کرده گفتم نه،، گف پس دختر شما از نوع کم غذاس و تیپ و هیکلشم مینیاتوریه خودتم اذیت نکن صدتا دکتر ببری،،، خلاااصه دختر من الان ۱۷ ماهشه هنوزم کم میخوره چ غذا چ شیر،، و ریزم هس هعییییییی

خب لابد ریفلاکس داره که اورده بالا و نمیتونه بخوره.حتما یه دکتر خوب ببر.

اخه دردم یکی دوتا نیس واسه رفلاکسشم رانیتیدین و امپرازول میدم خانمی زیر نظر متخصصه خیر سرم😔

تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ساعت پیش اوردم یکم باقطره چکون ریختم تو حلقش همرو ابشاری اورد بالا😔😔😔

اینم زیادش میشد بالا میاورد مامانم میگف معدش کوچیکه برا همین،، شما نترس معدش گشاد میشه هرچیم بالا اورد جوش نزن

خب اگر دکترم ببری شربت زینک میده منم دخترم با وزن ۲۹۹۰ از اولششش بد شیر میخورد شیر خودمم میخورد با ق ...

اخه خیلی کوچیکن دخترمنم انگار یه ماهس نارسم که دنیا اومده دیگه بدتر😔😔

شما زینک چی دادین چقد دادین میگم منم بگیرم یه ده روز بدم شاید خوب شه اشتهاش

اینم زیادش میشد بالا میاورد مامانم میگف معدش کوچیکه برا همین،، شما نترس معدش گشاد میشه هرچیم بالا او ...

پس من همینجوری شیر بدم بهش

وقتی شیر میدی بعش سرش بدنش کاملا بالا باشه دراز کشیده نده

روزا که بیداره یه ربع بیست دقیقه ایستاده نگهش میدارم ولی شبا نه بلندش کنم بد خواب میشه

اخه خیلی کوچیکن دخترمنم انگار یه ماهس نارسم که دنیا اومده دیگه بدتر😔😔 شما زینک چی دادین چقد دادین ...

هم زینک سولفات هم زینک پلاس ولی تاثیری ندیدم من تنها شربتی ک رو دخترم تاثیر داشت شربت کیندر اپتایرزه که برا بچه های بالا یکساله یادت باشه بزرگ شد بخری براش، البته شاید مارک کیندر زینک داشته باشه از داروخانه بپرس

الکی خودتو ناراحت نکن بچه های هممون ازین مشکلا داشتن کم کم که بزرگ شدن خوب شده.دیگه بچست دیگه همینه ...

خیلی دلم گرفته بچه خواهرم هم سن دخترمن بود ۸کیلو بود اما دخترمن😔😔