2777
2789
عنوان

با شوهرم اشتی کنم یا ن

458 بازدید | 31 پست

دیروز بخاطر ابجیش بحثمون افتاد چووون هی ب من زنگ میزنه میش برام فلان کار بکنی میش بیای خونمون کمک ی بار که تب لرز شدید داشششتممممممم گفتم بذار برم کارش نمونه و بعد ی بار با ابجیش دعوام شد گفتن لابد روش نمیش دوباره ولی همین طوری بود اخه ماشاالله زنگ میزد تند تند نمیشد اصلا ج ندی ...من پریشب تو عمرم ی کار داشتم گفتم بیا انجام بدیم اول ی تعارف زد چون دیدم تا اونموقه انجام نداد گفتم نه دیگه مرسی انجام میدم خودم  گفت ببخشید خوابم میاد واقعا بعد دیروز واقعا اعصابم از خریتای خودم خرد بود کارمم مونده شوهرم ی چ گفت بحثم شد سر آبجیش بعد میگهه عیبی نداره خالی کن خودتو بعد از صبحش تا خود شب ی دونه زنگم نزده اومد گرفت خوابید اصلا صحبت نکرد باهام با اینکه میدونه حق با منه صبحم بدون اینکه بفهمم زود بلند شده رفته خونه مامانش الان من باهاش اشتی کنم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیازی نبود با همسرت دعوا کنی.فقط سیاست داشته باش وقتی ازت کمک میخواد قبول نکن.اصلانم به روش نیار برای تلافیه که نمیری.کلا بای خودت یه چیزایی ارزش بدون.اونم اگه کمک میخواد.مادری خواهری داره بلخره بره از اونا کمک بگیره.

من خواهرشوهر ندارم😶😶😶ولی دوست داشتم ک میداشتم....😐

من 8تا دارم

ادمای بدی نیستن خدایی

ولی واسه خواهرشوهر اخرم خواستگار اومده و جواب مثبت دادن شوهرم تمام جلسات رو میرفت و تا یک شب هم طول میکشید ولی اصلا به روی خودشون نیاوردن که یه کلمه به من بگن تو این مدت چندین بار خونشون رفتم ولی هیچی بهم نگفتن پریشب شوهرم دوتا شیرینی ساعت یک شب اورده که خواهرم جواب مثبت داد

منم از پریشب قهر کردم که مگه من ادم نبودم یه کلمه به من بگن خانواده ات؟؟

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
من 8تا دارم ادمای بدی نیستن خدایی ولی واسه خواهرشوهر اخرم خواستگار اومده و جواب مثبت دادن شوهرم تم ...

واییی هشتا م خدایی زیاده...

خب ننیذاشتی اصن همسرتم بره...

یعنی ب هوا تو همسرت نباید میرفت بنظرم...

قهر نکن....بنظرم...فقط طوری برخورد کن ک دیگه همسرت بدون تو نره...ک حانواده ش بفهمن ب خودشون بیان ....ک پسرشون زن داره.

پسرشونو میخوان با زنش دعوت کنن...پسر با عشقش ...ن تنها😒😒😒

خوشبحالت که نداری از هفت دولت آزادی خخخخخ

اتفاقا اماده بودم...برای برخورد با خواهرشوهر

...ولی شانسم هشتاد درصد خواستگارام یا تک پسر بودن یا خواهر نداشتن...

مزیت خودشو داره ها..

.الان چون مادرشوهر م دخترش مرده....خب خیلی چیزا بلد نی‌..از مد عقبه...از وقتی من وارد خانواده شون شدم خیلی تغیر کرده از تغیر لباس تا ارایش و دکوراسیون خونه و....

گاهی میگم اگر خواهرشوهرم داشتم الان خیلی چیزا عادی و بلد بود و تقلید نمیکرد ازم...

واییی هشتا م خدایی زیاده... خب ننیذاشتی اصن همسرتم بره... یعنی ب هوا تو همسرت نباید میرفت بنظرم... ...

فکرشو بکن ما همسایه ایم

بعد من تازه عروس رو تا ساعت یک شب تنها میذاشتن تو خونه

اگه دامادای خودشون دیر بیان زمین و زمان رو به هم میدوزن که دیر اومدن 

انقدر ناراحتم که نگو

میخوام به شوهرم پیام بدم موقع ازدواج باید رفتار خانواده ها رو هم در نظر میگرفتیم همون موقع تو نامزدی که چندبار سر رفتار خانواده ات بحثمون شد باید تموم میکردیم ولی الانم هنوز دیر نشده قبل از اومدن بچه تمومش کنیم بهتر از بودن یه بچه است

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
نیازی نبود با همسرت دعوا کنی.فقط سیاست داشته باش وقتی ازت کمک میخواد قبول نکن.اصلانم به روش نیار برا ...

اخه عزیزم میره ب مادرشوهرم میگه بعدا بحث میشششش چون ی بار اینو اول ازدواج بردیم مسافرت اونجایی که من دلم خواست رفتیم روز اخر که شد قهر کروه ب مادرشوهرم پدرشوهرم گفت ب من اهمیت نمیدن درصورتی که ما تعارف نزدیم بیاد شوهرم گفت بذار بیاد اگه خونشون باشیم بخوابیم بعدش بریم بیرون بفهمه زود ناراحت میش باز ب مادرشوهرم میگه بعد دعوا