2777
2789
عنوان

با شوهرم اشتی کنم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 31 پست

به خاطر دیگران با همسرتون قهر نکنید فقط سر سنگین بشید و برید تو قیافه تمام وظایفتونم انجام بدید شرمندشون  کنید ببینید چطور بنده شما میشن 

قهر کار بچه هاست 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
فکرشو بکن ما همسایه ایم بعد من تازه عروس رو تا ساعت یک شب تنها میذاشتن تو خونه اگه دامادای خودشون ...

عزیزمممم...

تو الان دلخوری....

عجولانه و زود تصمیم نگیر...

بکم منطقی باش....

نزار فکر کنه بچه بازی درمیاری...

اون الان هواسش ب جشن خواهرشه....

یکم با سیاست برو جلو....ب روی خودت نیار و خانواده همسرت و ادم حساب نکن...نزار بفهمن دلخور شدی......

چون قطعا از قصد نگفتن...

خیلی م طبیعی باش....

این قضیه یادت نره تا بعدا برا جبران وقت زیاده

بعدا میتونی جبران کنی عزیزم...

سعی کن مردت و دستت بگیری...

حرف جدایی و اصلا نکش تو رابطه ت ک ...عادی نشه...

من جات بودم از ساعت ۱۰-۱۱...شروع میکزذم ب اس و زنگ زدم ب همسرم ک پاشه بیاد ...

ن بخاطر تنهایی م...

بخاطر اینکه حال فامیلشو جا بیارم بگم تو دستامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

شما مقصری که از سلامتی خودت میگذری و میری کار انجام میدی واسه کسی

شما انتظار نداشته باش کاری که شما واسه کسی میکنی دیگران هم همون کار رو واستون انجام بدن

حالا هم نرو منت کشی ولی قهره سنگین هم نباش 

توکل بخدا ان شاءلله میاد سراغت و آشتی میکنین

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
عزیزمممم... تو الان دلخوری.... عجولانه و زود تصمیم نگیر... بکم منطقی باش.... نزار فکر کنه بچه بت ...

لباس پوشیدم که به قهر برم

اخه دیشب پیش قدم شدم واسه اشتی ولی خیلی سرد برخورد کرد

منم گفتم به درک که اشتی نمیکنی از این به بعد بهت نشون میدم

صبح هم بیدار نشدم که واسش صبحونه اماده کنم

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
لباس پوشیدم که به قهر برم اخه دیشب پیش قدم شدم واسه اشتی ولی خیلی سرد برخورد کرد منم گفتم به درک ک ...

عزیزم ...نرو جاییی....ولش کن چند روز خودتو بزن ب اون راه...

ببین منم خیلی وقت از عروسی م نمیگذره...یک سال و نیمه....ولی همسر الانم زمین تااسمون با اوایل ازدواجمون فرق کرده...

بس ک اونجوری ک دوست دارم شده...اروم اروم برو جلو...

لجبازی م نکن....

فکرشو بکن ما همسایه ایم بعد من تازه عروس رو تا ساعت یک شب تنها میذاشتن تو خونه اگه دامادای خودشون ...

عزیزم توام اصلا به روی خودت نیار که میدونی جواب مثبت دادن، برو بشین هیچی نگو نه تبریکی نه چیزی

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
اخه عزیزم میره ب مادرشوهرم میگه بعدا بحث میشششش چون ی بار اینو اول ازدواج بردیم مسافرت اونجایی که من ...

خوب بگه شما وظیفه ای در قبالش نداری.شوهرتم دلش میخواد خودش بره کمک.مثل الان که ...

شمام تبلو نکن چند بار بهونه بیار.تو زندگی جرات نه گفتن رو داشته باش هم ارامش داری هم عذاب وجدان سو استفاده شدنت نداری.بگو پری هستی.دندونت درد میکنه.بهونه زیاده.اما پیش شوهرت نگو فلانی زنگ زد کمک خواست نرفتم.هروقت فهمید بزن خودتو مظلومیت کم کم راحت میشی.

عزیزم ...نرو جاییی....ولش کن چند روز خودتو بزن ب اون راه... ببین منم خیلی وقت از عروسی م نمیگذره... ...

خیلی به دلم اومده اخه

تا حالا اینجوری نشده بود

نمیدونم چطوری رفتار کنم

شوهرم واقعا ادم خوبیه و دوستم داره تا حالا چیزی واسم کم نداشته

عزیزم توام اصلا به روی خودت نیار که میدونی جواب مثبت دادن، برو بشین هیچی نگو نه تبریکی نه چیزی

اخه دوتا شیرینی فرستادن که جواب مثبت داده

اه ای خدا ان شاالله که بتونم

حتمااا که میتونی تلاش کن.سعی کن تو زنذگی به هیچ کس باج ندی.تهایت وظیفه شما کمک به مادرشوهرته.چون هم ماذر همسرته.وهم سنی ازش گذشته.والا سعی کن جوری برخورد کنی کسی سواستفادا نکنه هیچ وقت.

خودم وقتی مهمونی دارم همیشه کارهامو تنها انجام میدم.خونواده شوهرمم میان فقط بعد شام بلند مین سفره جمع میکنن.میشورن.

منم خونشون میرم هرکدوم که کمکم داده یکی در میدن کمکشون میدم.حتی خونه مادرشوهرمم همینطور.چون غیر این باشه عادت میشه.ترک عادتم که موجب مرضِ😁

خیلی به دلم اومده اخه تا حالا اینجوری نشده بود نمیدونم چطوری رفتار کنم شوهرم واقعا ادم خوبیه و دو ...

الحمدالله ک شوهرت خوبه...فقط شوهرته ک برات میمونه... سر مساعل ی ک مقصر خودش نیست و خانواده شه اوقاتت و تلخ نکن...اروم اروم برو جلو...گناه داره شوهرت....تو دوراهی گیر کنه...وقت برای حال گیزی خانواده ش هست...