2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
عزیزدلم بحث یه اصولی داره. پیروی کردن از یه منطق واحد و مغالطه نکردن از این اصوله. در غیر این صورت ب ...

نع دعوايى نيست چرا به دل ميگيريد داريم تبادل نظر ميكنيم ولى خوب تو شرايطى كه بحث به جايى نرسه باعث بروز دلخورى ميشه به هر حال،منم براى شما ارزوى بهترين ها رو دارم و اميدوارم اين بلا سر هيچ انسانى نياد 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی مدرسه نرفته بودم که بهم تجاوز شد میشه لطف کنید بگید من چه تقصیری داشتم که برام اون اتفاق افتا ...

شما مطمئنى همه تاپيك هاى من رو خوندى؟؟؟؟؟؟؟چندين بار تو هر تاپيك نوشتم بجز موارد خاص !!!!!!!!!!!!واقعا خوندين

هرکس توانایی تشخیص خوب و بد رو نداره. منم مست نمیکنم و توی این جمع‌ها حاضر نمیشم اما اگه کسی این کار ...

از ادمایی که دائما تواین سایت حرفای خاله زنکی میزنن و فقط جنس خودشونو متهم میکنن و باالقابی مثل عنتر خانوم عن خانوم سلیطه خانوم ازمادرشوهب خواهر شوهر یاهرکی یاد میکنن و علنا زنان علیه زنلن هستند انتظار داری افکار پوسیده یه عده  ازمابهترونو بذارن کنار؟

استارتر عزیزم ممنون بخاطر تاپیکت که دفاع میکنی از شخصی که بهش تجاوز شده . من خودم تو بچگی مورد تجاوز قرار گرفتم چند روز پیش هم اینجا گفتم که تاپیکش تعطیل شد .  امیدوارم سلامت و موفق  و شاد باشی همیشه عزیزم 😊❤💟💙💚💜💛

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
فکر کردم اینجا چون محفل مادراست جای بهتریه برای بیانش.

باور کن ارزومه حتی رو یه نفر تاثیر واقعی بذاره ...انقد گفتیم زنا مقصرن هم به زنا بد کردیم هم مردا...هرروز افسار شهوتشون گسیخته تر میشه اینطوری انسانیتشون بیشتر زیر سوال میره

متوجه فشار روانی وحشتناک این فاجعه هستید؟ چرا نباید کسی که گناهی نکرده و بلای به این بزرگی به دامنش ...

عزیزم من منکر قربانی نشدم ومطمئن باش خدای نکرده داغ دل کسی و نمک نمیزنم میگم اتفاقا دارم میگم من نوعی هم در تجاوز به اون بنده خدایی که پاک و بی گناه بهش تجاوز میشه مقصرم چون من با وضع ظاهریم باعث تحریک ی مریض روانی شدم و اون بی گناه به پرش خورد و گرفتار شد 

پس من هم مقصرم چون به این اتیش هیزم ریختم گاهی با حجابم گاهی با .....وخیلی چیزهای دیگه هیزم این آتیشن چه از سوی مردان چه از سوی زنان ولی این اتش کی من هتی به اندازه سر سوزنی هیزم توش ریختم براش  مسیولم و به قول خودتون حق الناس به گردنمه فقط میگم مواظب باشیم حق الناسی به گردنمون نیاد 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزدلم متأسفم و امیدوارم خوشبخت باشی و خوشحال. ❤️

قربونت بشم ممنون هم چنین 😍💋💋💋💋❤💟💙💚💜💛

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
سیب جان محدودیت بیشترم کارساز نیست یه زمان مصرف  مشروبات الکلی رو توی امریکا ممنوع کردن نتیجه چ ...

دقيقا حرفت رو قبول دارم ولى ايا اينجور قضيه اگه تو ايران پياده بشه كارسازه و مردم پس نميزنن