2789
عنوان

زشتم

337 بازدید | 120 پست

تا حالا اصلا نشده کسی تو خیابون شمارمو بگیره یا خانما برا پسرشون خواستگاری کنن درحالی که دوستام همشون تجربه حداقل یه خواستگار رو دارن تو فامیلمون دختر کوچیک تر از من بچه داره اما تا حالا کسی نیومده برا من

تا میکاپ میکنم خیلیا میگن خوشگلی نازی سفیدی ظریفی نزدیک ۶۰ بار تو سال گذشته شنیدم خوشگلم اما خب اگه خوشگلم چرا هیچ جنس مخالفی تو عمرم نخواسته با من آشنا شه؟؟؟با اینکه خیلی تو اجتماعم

۱۹ سالمه نمیخام وارد رابطه شم یا ازدواج کنم فعلا فقط درس اما احساس ناکافی بودن دارم که دوستام همه اکس نکس پارتنر خواستگار دارن کوچیک تر از من نامزد کردن اما منو تو عمرم یکی هم نخواسته!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نصف بیشتر کره ی زمین ادماش زشتن یا قشنگن ولی از نظر خودشون زشتن،کی اهمیت میده!...

ولی از بین همینا حداقل دو سومشون ازدواج موفق میکنن وزندگی خوبیو تشکیل میدن چرا؟؟ چون موفقیت و خوشبختی اصلا به قیافه نیست

جون به لب هام رسیده...تا به کی در به دری؟

اشکال نداره بابا هنوز سنت کمه فرصت بده اگر دانشگاه میری حتما موقعیتش پیش میاد ولی نه الان یگم باید صبر کنی مهم اینه ادم درست باشه وگرنه اگه به خواستگاره که ادم الکی و بدردنخور تو خیابون پره

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبرکن پیدا شود گوهرشناس قابلی

من این شعر رو همیشه برای خودم مرور میکنم

19 سنی نیست ک

میدونم قصد ندارم اصلا وارد رابطه بشم یا ازدواج کنم اما برام سواله یعنی اینقدر زشتم کسی حتی تو عمرش نخواسته با من آشنا بشه با اینکه همه جور جایی میرم از کافه گرفته تا مسجد و هرجایی که فکر کنید همیشه تو اجتماعم

دوستام رو تو خیابون هم خواستگاری میکنن حتی

چرا با میکاپ میرم و دخترا میگن چقدر نازی کیوتی اما هیییچ پیشنهادی ندارم:/ دوستام دارن اما من هیچ

شاید الکی میگن

مثلا من یکی از دوستام خیلیییی قیافش معمولیه خودش هی میگه رفتیم فلان عروسی اونجا ازم خواستگاری کردن رفتیم فلان جا اونطوری شد و .....

در حالی که من تا حالا ندیدم کسی بهش پیشنهاد بده