2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
شما مطمئنى همه تاپيك هاى من رو خوندى؟؟؟؟؟؟؟چندين بار تو هر تاپيك نوشتم بجز موارد خاص !!!!!!!!!!!!واق ...

نمیشه نوارد خاص تعیین کرد تو تجاوز فقط و فقط یه نفر مقصر و اون متجاوزه مثل اینه که شما تو خیابون دارید راه میرید یکی عمدا بیاد با ماشین بزنه به شما اینجا مهم نیست شما تو پیاده رو راه میرفتید یا گوشه خیابون مقصر اصلی اون رانندست که عمدا به شما زده

این حرفا کا خود قربانی هم مقصر به جز موارد خاص به قول شما باعث میشه بره تو ناخوداگاه مردم و وقتی تو میگی بهم تجاوز شده هیچکی دیگه به این فکر نمیکنه چه شکلی و چطوری هم قربانی رو هم مقصر میدونن من سر همین قضیه چند ماه خواب و خوراک نداشتم و داشتم رابطه ایی که به قصد ازدواج بود رو بهم میزدم چون میترسیدم از بیانش چون میترسیدم از اینکه همسرم هم مثل شما فکر کنه و منی که قربانی بودم رو مقصر بدونه که خوشبختانه این شکلی نبود 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم کاملا خوبم. دوست ندارم تاپیک استارتر خراب کنم ازشون هم عذر میخوام اگه حرفی زدم. شما ومن طر ...

منم دقيقا دلم نميخواد كه تاپيك استارتر پاك بشه درسته انسانها طرز تفكرشون با هم فرق داره و كسى نميتونه نظر كسى رو عوض كنه تو هم موفق باشى گلم

عزیزم من منکر قربانی نشدم ومطمئن باش خدای نکرده داغ دل کسی و نمک نمیزنم میگم اتفاقا دارم میگم من نوع ...

عزیزدلم خیلی خوبه که مقیدید به اعتقادات خودتون و رعایت میکنید و من به هیچ‌وجه با این احتیاط‌ها مخالف نیستم. اما ریشهٔ این بیماری‌ها خیلی گسترده‌تر از این رعایت کردن‌هاست و به همین خاطره که فکر میکنم درمان اساسی این مشکل مجازات‌های جدی و محکم و آگاهی مردمه. فرهنگی که قربانی رو مقصر بدونه حامی تجاوزه چون میتونه باعث شه که فرد متجاوز نه تنها بین عموم مردم منفور نباشه، خیلی جاها نشونهٔ قدرت و هزار چیز دیگه هم باشه براش و از طرف دیگه قربانی سرزنش شه. این نشأت گرفته از فرهنگه و این فرهنگ تجاوز رو حمایت میکنه. شکستن این غلط‌های مصطلح به کم کردن این فاجعه کمک میکنه و سعی من هم همینه.

نمیشه نوارد خاص تعیین کرد تو تجاوز فقط و فقط یه نفر مقصر و اون متجاوزه مثل اینه که شما تو خیابون دار ...

مثالتون عالی بود عزیزم. امیدوارم تو زندگیتون همیشه خوشبخت باشین،اونقد خوشبخت که کلا فراموش کنی اون تلخی رو💋

نمیشه نوارد خاص تعیین کرد تو تجاوز فقط و فقط یه نفر مقصر و اون متجاوزه مثل اینه که شما تو خیابون دار ...

براى اتفاقى كه براتون افتاده متاسفم و حرفى نميزنم چون نميخوام با توضيح بيشتر در مورد موارد خاص باعث رنجش بيشترتون بشم خدا بهتون ارامش بده تا اين كابوس تلخ رو پشت سر بذارين

عزیزدلم دکتر هلاکویی از روانشناسان زرد هستن و مرجعیت ندارن. حرف من از رفرنس‌های قوی و معتبره.

خوب اين هم باز نظره شما هست و قابل احترام ولى نه تنها دكتر هلاكويى از ديد من بلكه از ديد خيلى از روانشناس هاى ديگه ايشون روانشناسى واقع گرا هستن 

دقيقا حرفت رو قبول دارم ولى ايا اينجور قضيه اگه تو ايران پياده بشه كارسازه و مردم پس نميزنن

یادمون نره که  زمانی توی ایران هرکس با هر عقیده راحت زندگی میکرد 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خوب اين هم باز نظره شما هست و قابل احترام ولى نه تنها دكتر هلاكويى از ديد من بلكه از ديد خيلى از روا ...

عزیزدلم نظر شخصی با اعتبار علمی فرق داره. من از نظر اعتبار علمی گفتم.

عزیزدلم خیلی خوبه که مقیدید به اعتقادات خودتون و رعایت میکنید و من به هیچ‌وجه با این احتیاط‌ها مخالف ...

شاید علت های زیادی باعث بوجود آمدن تجاوز بشه واز بین بردنش هم کار زیادی بخواد ولی اگر  هرکس به اندازه وسعش با رعایت عفت بارعایت نگاه بابرداشتن ماهوارهو...هر کاری که ازش بر میاد تلاش خودشو بکنه کمتر که خواهد شد بقول خودتون بزارید خانم هایی که اینجاهستن لااقل بدونن میتونن در کم شدن این معضل کمک کننده باشن اگه قرار باشه همس دس رو دست بزاریم و فقط دیدمون رو نسبت به قربانی عوض کنیم  زمانی خواد آمد که جامعه ای داریم پراز قربانی هایی که بهشون حق قربانی بودن دادن ودیگه دید بدی بهشون نیس وشاید خدای نکرده اصلا کسی وجود نداره که خودش قربانی نباشه تا دید بدی داشته باشه 

پس هر کس به سهم خودش تلاشس روبکنه همین 

کسی که کوه رو جابجا کرد فردی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزدلم نظر شخصی با اعتبار علمی فرق داره. من از نظر اعتبار علمی گفتم.

خوب ايشون از نظر اعتبار علمى هم جايگاه خاص خودشون رو دارن و جزو روانشناسان مطرح جامعه ايرانى هستن و به نظر شخصى من هم ايشون روانشناس قهارى هستن 

شاید علت های زیادی باعث بوجود آمدن تجاوز بشه واز بین بردنش هم کار زیادی بخواد ولی اگر  هرکس به ...

عزیزم همین حالا هم آمار تجاوز خیلی بالاست. احتیاط کنید، من که مخالف نیستم، منم کارایی که شما گفتین رو میکنم اما اینجا بحث شکستن فرهنگ حامی تجاوزه. حق دادن به قربانی باعث بیشتر شدن تجاوز نمیشه بلکه مقصر دونستنشه که متجاوز رو تشویق میکنه.

فرض کنین که یه خونه داریم، حق با شماست و باید احتیاط کرد، برای همین در و پنجرهٔ ضد سرقت گذاشته‌ایم و حواسمون هم جمع بوده اما یه روز به طریقی یه دزد وارد خونه میشه و دزدی میکنه. اگه همهٔ اطرافیان دزده، دزدی‌ش رو کار مهمی بدونن و تشویقش کنن احتمال بیشتری داره که باز دزدی کنه یا اگه که طرد بشه و مجازات سختی بشه؟ منطقاً وقتی مجازات سختی میشه.

اینجا قربانی رو به خونه تشبیه نکردم، مثالم از جرم و مجازات بود. *

کسی ک متجاوزه قطعا بیماره ، و مقصر

و کسی ک‌بهش تجاوز میشه میتونه بچه ، دختر ، پسر ، خانم ، اقا

باشه

اینکه کسی بیمار باشه و تجاوز میکنه و براش حالت طرف مقابل مهم نیست هم واضحه ، براش فرق نمیکنه من حجاب دارم با روبند 

یا بی حجابم و یا مست

براش فرقی نمیکنه من خواهر و مادرشم یا دوست و برادر و یا بچش

اون ادم ذهن مریضش با هرچیز و هر فکری تحریک میشه

ممکنه محرک های بیرونی تاثیر داشته باشه ولی قطعا اونو مجبور نمیکنه ، و ب تنهایی ب هیچ عنوان نمیتونه یکی از این محرکا دلیل تجاوز باشه اما مطمعناا بهانه هست

ولی همین جور ک استارتر کفت احتیاط شرط عقله

ولی ب نظر من کسی ک انقد مریضه ب ادم های مختلف تو هر شرایطی تجاوز میکنه

و اگه میگین چون یکی مستت پس خودشم مقصره ، بنظرم اصلا ارتباطی بهم نداره ، چون مسته هر کسی حق داره به جسم اون تجاوز کنه؟

مستی یه مشکل دیگست و تجاوز و ادم بیمار یه مشکله دیگه

ما نمیتونیم بگیم کسی مست بوده  ، خودش رو تو شرایط قرار داده ، دلش میخواسته ، پوشش خوب نبوده ، خودش با یارو دوست شده، باهاش  رفته بیرون یا مهمونی ، رفته خونه ی یارو..

یعنی دلش میخواسته بهش تجاوز بشه ، یا حقشه!!!!!

فقط نهایت میتونیم بگیم احتیاط کمتری کرده یا متوجه بی احتیاطیش نبوده ک خود همین میتونه نتیجه‌ی اعتماد ، باور ... یا هزار تا چیز دیگه باشه

هرکدوم از اینا میتونه یه مشکل باشه ولی مطمعنا کسی ک‌ بهش تجاوز کرده تو تجاوز فققققط و فقققط اون مقصره

خیلیییی این تاپیک رو‌دوست داشتم مرسی استارتر

یادم تورو فراموش..