2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
از مثال هاى شما بوده كه بحثى شكل گرفته پس كاش مثالى نميزدين!

خب کاش که اونهمه کلمهٔ دیگه‌ای که نوشتم و چندین بار تکرارش کردم رو هم میخوندین. اگه به یه مرد تجاوز شد چی؟ که کم هم نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این احتیاطه، ربطی به تقصیر نداره.

عزیزم من اصلا دنبال مقصرو قربانی نیستم من میگم من نوعی بجای اینکه سعی کنم مقصر تعیین کنم قربانی رو دلداری بدم و...بهتره بجاش ی تایپیک بزنم دررابطه با علل مختلف تجاوز یا راه هایی که باعث کم شدن این فجایع درجامعه ....که یکیش حفظ عفافه دوطرفست ولاغیر 

اصلا گیریم تو راجب موضوع دید یک عده رو عوض کردی حربار که قربانی اسمی از تجاوز بشنوه تنش به لرزه درخواهد آمد اگه میخوایم مرهم باشیم کمک کنیم به نوبه خودمون که باعث کم شدن این فاجعه بشیم مطمین باشیم بیشتر دلشون آرام خواهد گرفت

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
قربانی همیشه مقصره باشه توشهر ما رشت به هیراد دوساله تجاوز شد و مرد الان اون بچه مقصره 

خانم محترم ديدين كه تو تاپيك هام نوشتم چندين بار بجز موارد خاص ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

اينها عينه واقعيته كه شما كتمانش ميكنيد!

عزیزدلم بحث یه اصولی داره. پیروی کردن از یه منطق واحد و مغالطه نکردن از این اصوله. در غیر این صورت بحث فرسایشی و بیهوده میشه. هدف من آگاهی‌رسانی بود نه جدل و غیر از این، دوست ندارم که این تاپیک بسته بشه چون فکر میکنم که مفیده. دعوای شما رو متوجه نمیشم اما امیدوارم که با روی بازتری به استقبال حرفهای جدید برید. همچنین امیدوارم خوشبخت باشید و هیچوقت این بلا رو تجربه نکنید. ❤️

تو‌کلانتری گفتن عادی شده این موضوع و خانومها باید زیاد بیرون نیان و اگه میرن بیرون آرایش نکنن،یعنی ب ...

خدای من ، ببین کجا زندگی میکنیم 😢واقعا گریه داره

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

اينها عينه واقعيته كه شما كتمانش ميكنيد!

سیب جان محدودیت بیشترم کارساز نیست یه زمان مصرف  مشروبات الکلی رو توی امریکا ممنوع کردن نتیجه چی شد شکل گیری بدترین مافیاهای قاچاق مشروب تعداد بالای معتادین به الکل و هزینه بالایی که از مالیات مردم صرف کنترل این موارد میشد بعدها  ازاد شد فقط سن قانونی مصرف گذاشتند مصرف مشروبات الکلی به شدت کاهش پبدا. کرد اگه این بگیر و ببندا نبود مطمین باش حساسیتا به جنسیت کمتر. بود

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
قربانى مقصره چون وضعيت جامعه رو ميدونه و يكسرى از كارهايى كه در تاپيك اولتون ذكر كردين رو انجام ميده ...

من حتی مدرسه نرفته بودم که بهم تجاوز شد میشه لطف کنید بگید من چه تقصیری داشتم که برام اون اتفاق افتاد و به تبعش کلی مشکلات روانی و استرس و مشکلاتی که برای ازدواج داشتم پیش اومد؟؟؟

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
عزیزم من اصلا دنبال مقصرو قربانی نیستم من میگم من نوعی بجای اینکه سعی کنم مقصر تعیین کنم قربانی رو د ...

متوجه فشار روانی وحشتناک این فاجعه هستید؟ چرا نباید کسی که گناهی نکرده و بلای به این بزرگی به دامنش افتاده رو دلداری نداد و همراهی نکرد؟ از آمار بالای تجاوز خبر دارید؟ دامن هرکسی رو میگیره. باحجاب، بی‌حجاب، زن، مرد. اصرار به سرکوب قربانی رو متوجه نمیشم اما امیدوارم که روزهای بهتری داشته‌باشیم و آدمهای مطلع‌تر چون راه بستن این فاجعه همینه فقط.