2777
2789

مگر ما چند بار به دنیا میام و زندگی می‌کنیم؟ 

مگر چند بار قراره ازدواج کنیم؟

چند بار قراره مامان بشیم؟ 

چرا اینهمه دعوا؟ خیانت؟ بحث؟ زهر کردن زندگی... 

خود منم خیلی مشکل دارم با همسرم وقتی فکر میکنم میبینم چقدر سر چیزهای کوچیک و بی اهمیتی دعوا کردیم، چقدر ساده اشک همو درآوردیم و زندگی رو تلخ کردیم. 

تنها دلیل تلخی زندگی زوج اینکه تفاوت دیدگاه ها و نگاه های هم رو نمیشناسن و به هم احترام نمیزارن، 

شما چه فکری میکنین؟! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلش اینه مردا ادم نیستن

وگرنه ما خانوما که گلیم😒😜

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

والا از دیروز همه قهرن و دعوا دارن دلیلشم اینه که مردها بد کادو میخرن اکثرا!!پول ندارن یه گل هم دریغ میکنن!!منم که کادو گرفتم به طور دیگه دعوا کردم!!همه چی اخرش پوله پول

پسرم ❤❤😍😍😘😘
تنها دلیلش فعلا اقتصاد خرابه

کاملا موافقم در حدی که دارم نابود میشم! اما مگ اقتصاد این کشور تغییری میکنه؟؟ بدتر میشه ک بهتر نمیشه.. ما نه خونه داریم نه وسایلی برای زندگی فقط آواره! اما زندگی همینه.... و هیچی تغییر نمیکنه 

اینکه اکثرا فکر میکنن حق بااونهاست...

دنیای مجازی..اینستاگرام و به استراک گذاشتن ریز و درست زندگی هامون...دنیای مجازی که باعث شده خانوم ها توقعاتشون بره بالا..وقتی چیزی رو میبینن که برای کسی در حال وقوعه ولی خودشون هیچوقت تجربش نکردن.

..ازینکه هیچوقت فکر نمیکنن قطعا سطح خونواده ها یکی بوده که ازدواج کردن پس دلیلی نیست خودشونو سرتر از خونواده همسرشون و بالاتر از جاری ها و همه بدونن...