2789
عنوان

رفع کک و مک

5277 بازدید | 31 پست

یک ماهیه بعدذاز قطع شیر دهی..صورتم داغون شده جوشای وحشتناک و کک و مک....افسرده شدم دیگ..کسی راه درمانی نداره.دکترم دارو خاصی نداد.گفت مرتب ضد افتاب بزن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرروز به مدت دوهفته سیب زمینی رنده کن بزار رو صورتت یا سفیده تخم مرغ رو بزن تا کف کنه بعد کفش رو بزار رو صورتت بعد از نیم ساعت بشور.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
عسل طبيعي بگير،ي قاشق چ خوري عسل نصف قاشق چ خوري اب ليمو طبيعي قاطي كن هفته اي دو بار بزن براي جاي ...

گوجه و لیمو چجوریه

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
عسل طبيعي بگير،ي قاشق چ خوري عسل نصف قاشق چ خوري اب ليمو طبيعي قاطي كن هفته اي دو بار بزن براي جاي ...

جدی.مرسی عزیز

اینجا ی بار پماد زینک اکساید میگفتن برای صورت...دقیقا برای چی خوبه؟

جدی.مرسی عزیز اینجا ی بار پماد زینک اکساید میگفتن برای صورت...دقیقا برای چی خوبه؟

راسش من پماد زينك رو امتحان نكردم و نميدونم

مدتيه ماسك هاي طبيعي ميزارم،صورتم روشن شده و جوش هاي سر سياهم خيلي كمتر شدن

ممنونم.انشالله که برام خوب باشه.روحیم داغونه وقتی جلو ایینه میرم

مطمئن باش خوب خوب میشه مخصوصا سفیده تخم مرغ البته میتونی جودوسر رو آسیاب کنی یه روز درمیون با یه قاشق ماست مخلوط کنی بزاری رو صورتت اینم معجزه میکنه .از روغن کرچک هم میتونی روزانه استفاده کنی .تاثیرش زیاده.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.