2777
2789
عنوان

رفع کک و مک

| مشاهده متن کامل بحث + 5313 بازدید | 31 پست
ي گوجه كوچيك رو رنده كن با ي قاشق چ خوري اب ليمو طبيعي،بعدش بيست دقيقه بزار رو صورتت ديگه بشور خيلي ...

مرسی گلی. واقعا بهش نیاز دارم. برای پوست دستم میشه؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات عزيزم،حتمن استفاده كن خيلي پوست رو روشن ميكنه بعد ي ماه تاثيرشو همه ميفهمن،من رو دستم نزاشتم،بر ...

ممنونم خانومی واقعا لطف کردی

منظورت اینه ک سفیدابو با دست روی صورتم بزنم دیگه؟

ببخشید ک اینقد سوال میکنم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
مرسب گلم عزیزم قرص ویتامین e میگن ژلش بزنیددبه صورت برای چی خوبه؟؟؟

ویتامین eرو که میگی من استفاده نکردم نمیدونم چه تاثیری داره ولی اینایی رو که بهت گفتم خودم استفاده کردم نتیجه ش رو هم دیدم عالی میشه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
ممنونم خانومی واقعا لطف کردی منظورت اینه ک سفیدابو با دست روی صورتم بزنم دیگه؟ ببخشید ک اینقد سوال ...

عزيزم سفيداب رو همه مدل ميشه استفاده كرد.

شب ي دونه سفيداب رو بنداز تو ي ظرف كوچولووو گلاب بعد فرداش ك ميري حموم اون سفيداب رو تو گلاب له كن بعد از حموم بزن به صورت و هر جاي بدنت ك خواستي

عزيزم سفيداب رو همه مدل ميشه استفاده كرد. شب ي دونه سفيداب رو بنداز تو ي ظرف كوچولووو گلاب بعد فردا ...

خییییییلی خوبی عزیزم

واقعا لطف کردی

فداتم😘😘😘😘😘

فدات عزيزم حتمن امتحان كن صورتت از اين رو ب اون رو ميشه  من ك ي ماهي زدم اصن روحيه ام هم عالي ...

حتما😉😉

دعاتم میکنم عزیزم

خانمی نتیجه گرفتی؟

برا پوست من خوب نبود عزیزم ..برا پوست چرب خوبه