نی نی من زود بدنیا اومد اول ۳۶ هفته چون فشار خونم بالا بود اولا خدا رو شکر تو دستگاه نرفت وزنشم ۲۹۰۰ بود اولا که همینجور میگفتن خانواده شوهرم ریزه ریزه خدا شاهده بهترین روزهای زندگیمو که ۴ سال منتظرش بودم را تلخ کردن کارم شده بود گریه هر کی میومد خونمون استرس میگرفتم انگار دور از جون یه معلول ذهنی زاییده بودم الان نی نیم ۲۴ روزه اس حالا هی میگن چرا همش خوابه حالا بیا حالیشون کن نوزاد از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت میخوابه خب موقع بیداریاش که نیستن مگه نوزاد سالم بچه ها شکمش سیر باشه و جاش تمیز باشه غیر از خواب کاری داره مادرشوهرم هر روز میاد میگه چرا خوابه دیدین نوزادا گاهی از خواب میپرن بالا و دستهاشون را میدن بالا دو سه بار از دکترش پرسیدم میگه طبیعیه بعد میگن چرا اینجوره . دیگه خسته شدم مگه نوزاد باید چجور باشه ؟ شما تو این رفتارهای نوزادم کار غیر معمولی میبینید؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
بهت بگم.که به عنوان مادر راه طول و.درازی در پیش داری و شرط اول برای موفقیت در این راه دل دار بودنه. نباید هر حرفی برات مهم باشه وگرنه زود داغون میشی و لذتی از فرزندت نمیبری. اگه دکتر میگه سالمه پس نگران نباش. منم از این حرفا زیاد شنیدم.