2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کسی که نخواد بزنه نمیزنه،،،،حتی شده گفتم فلانی مسواک بزن دندونات خراب میشه،یکی دیگه از دوستامم بهش گفته بود آره فلانی دندونات زرده مسواک بزن،میگه زدم غذا خوردن اینجور شده!ما رو .. فرض کرده

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
خانوده شوهر من مسواک. نمی زنن زیاد  من ک صبح مسواک می زنم میگن نکن دندون ات خراب میشه

😂

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          

نمیشه گفت متاسفانه

من به یکی گفتم با کلی عذر خواهی و ببخشید و اینا ،که از من بشنوی بهتره تا بقیه

ولی طرف بد باهام دعوا کرد😐😐پشیمون شدم

الانم مجبورم تحملش کنم میگه مسواک بزنم دندونم درد میکنه😟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
کسی که نخواد بزنه نمیزنه،،،،حتی شده گفتم فلانی مسواک بزن دندونات خراب میشه،یکی دیگه از دوستامم بهش گ ...

با دیدن عکس واسم  کاربریت لبخند گشادی میاد رو لبم  

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
کسی که نخواد بزنه نمیزنه،،،،حتی شده گفتم فلانی مسواک بزن دندونات خراب میشه،یکی دیگه از دوستامم بهش گ ...

بعضی ها هستن اینجوری من دندونام سفیده و خیلی محکمه حتی پرکرده هم ندارم  روزی یک بار بلا استثنا مسواک میزنم سیر یا پیاز بخورم بلافاصله مسواک میزنم اما باز با خوردن حتی ی تیکه نون خالی دندونام زرد میشه انگار ۵ روزه مسواک ندیده دندونام😑😑جنس بعضی دندونا این مدلیه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

2823
2791
2779
2792