2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مطمعنم مثبته عزیزم.میدونین چرا زمان میگذره بهتر معلوم میشه؟چون خشک میشه برا همین. اولین ادرار صب ...

جدی میگی؟ خداکنه خودم که چون روز ۱۶ سیکلم خون دیدم حس میکنم قطعا لانه گزینی بوده و ازونموقع امیدوارم.. 

منظورت اینه که توی ادرارم هاله های سفید باشه؟ ینی چیزی داخل ادرار باشه یا اینکه فقط به نظر برسه؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
استارتر شما فردا باز تکرار کن گلم اگه بازم هاله انداخت برو  آز بده ولی من مطمعنم بارداری ان شاا ...

چشم برام دعا کنید این ماه خیلی امیدوارم خدا هیچکسو ناامید نکنه😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
چشم برام دعا کنید این ماه خیلی امیدوارم خدا هیچکسو ناامید نکنه😔

ان شاالله خدا دامنتو سبز کنه ولی ب امیدخدا و صددرصد بارداری چون تا هورمون بتا تو خونت و ادرارت نباشه مثبت نشون نمیده حتی بعد چند ساعت

جدی میگی؟ خداکنه خودم که چون روز ۱۶ سیکلم خون دیدم حس میکنم قطعا لانه گزینی بوده و ازونموقع امیدوارم ...

اره عزیزم .بارداری.مگر اینکه قرصی چیزی خورده باشی.

اگر نخوردی بارداری.

در حالت عادی ادرار رقیق و شفافه.اگر باردار باشی ی چیزایی تو اردار ته نشین میشه.وقتی ظرفو تکون میدی توی ظرف جا ب جا میشن.حالت هاله های سفید.

با وایتکس هم میتونی تست کنی.

ادرار اول صبح غلیظتره

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

دوستان این تاپیک ممنونم از همگی بخاطر نظراتتون.. 

برام خیلی دعا کنید انشالله اگه مثبت شد این ماه میام خبر میدم..

نه گفتم شاید زود باشه. شرمنده لک لانه گزینی چجوریه؟

عزیزم ایشالا ک باردار میشی ولی موقعی ک اقدام میکنی هورمونای بدنت بهم میریزه براهمین ممکنه پریودت با لکه شروع شه.

لکه بینی لانه گزینی فقط ی ذره لکه هست ک روی لباس زیر یا دستمال میبینی و ترشحات قهوه ای.

اصلا خون گرم نیست.فقط ی ذره لکه هست ک اصلا متوجه نمیشی

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
اره عزیزم .بارداری.مگر اینکه قرصی چیزی خورده باشی. اگر نخوردی بارداری. در حالت عادی ادرار رقیق و ش ...

نه قرصی نخوردم فقط فمیبیون و اهن و متفورمین.. که ماهای پیشم اینارو میخوردم ولی بی بی چکام اینجوری نمیشد..

معدرت میخام ولی اتفاقا امروز که میخاستم بی بی بزنم ادرارمو ریختم تو یه لیوان یبار مصرف وقتی گداشتم کنار که قطره چکون بی بی رو بزنم توش دیدم یه چیزای سفید نازک مثل پرز فرش شاید ولی سفید داره ته نشین میشه گفتم خدایا این که لیوان یبار مصرف بود توش چیزی نبود اینا چیه😓 الان که گفتی برا همین پرسیدم چون صب دیدم یه چیزایی گفتم ببینم هموناس