2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 96 پست
وایتکس درست نیست من باردار بودم کف نکرد

شاید ادرارت غلیظ نبوده.من سری قبلم اول با وایتکس روخودم و شوهرم تست کردم برا من کف کرد و مثبت بود

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
چند دقیقه گذشته؟

الان یه ربعی میشه حس میکنم هرچی میگدره داره پررنگ تر میشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا اینجوری نیست من بی بی م بعد ۲۴ ساعت مثبت شد ک یهویی دیدم و درست بود

تاپیک قبلی منم بخونید.  تو روز ۲۶ سیکلم بی بی زدم بعد ۳ ساعت اتفاقی دیدم کاملا پررنگ شد الان عکس اونم میزارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بی بی بالاییه واسه روز ۲۶ سیکلمه که بعد۳ ساعت اتفاقی دیدم پررنگ شد پایینیم مال الانمه..

توی همین دوره ت عزیزم؟

بله گلم.. ۴ روز پیش یه تاپیک زدم

عزیزم من یک روز از موعدم گذشته از صب لکه بینی دارم از چیه؟ عادت ماهانه هامم مرتبه من. خیلی نگرانم

لکه چ رنگی داری عزیزم قبلش ترشح داشتی یا ن اگه داشتی ترشحاتت چ جوری بودن

من مطمعنم مثبته عزیزم.میدونین چرا زمان میگذره بهتر معلوم میشه؟چون خشک میشه برا همین.

اولین ادرار صبح رو توی ی ظرف بریز.بعد از یکی دوساعت برو نگاش کن.اگر باردار باشی مثله حالت ته نشین میشه و توش هاله های سفید میبینی.

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

من ۷ ماهه اقدامم.. ماهای قبل بی بی چکام حتی بعد یه روزم هاله نمینداختن.. ولی ایندفه عم اونکه روز ۲۶ زدم هم امروزیه هرچی میگذره هاله پررنگ تر میشه