2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 96 پست
آزمایش دادین خانمی؟

نه هنوز آز ندادم.. دیگه بی بی ام نزدم😔 تا چند روز دیگه پری نشم میرم آز و دکتر..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی؟ خداکنه خودم که چون روز ۱۶ سیکلم خون دیدم حس میکنم قطعا لانه گزینی بوده و ازونموقع امیدوارم ...

برای من قهوه ای بود بدون دل درد ولی کمر درد داشتم.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
چیشدگلم باردارشدی؟؟؟راستی پیش اون خانم دکتر تو شهر جوین رفتین ک اون خانم تو تاپیکش معرفی کرده بود؟؟؟ ...

سلام عزیز.. نه باردار نبودم فقط پریودم یکماه به تاخیر افتاد درواقع ماه دوم پریود شدم.. انشالله این ماه بشه..

پیش عمون دکتر رفتم یه سری دارو و شیاف و پناد بوعلی داده بود..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام عزیز.. نه باردار نبودم فقط پریودم یکماه به تاخیر افتاد درواقع ماه دوم پریود شدم.. انشالله این م ...

عزیزم اگه نتیجه گرفتی بهم داروهاتو میگی..من خیلی ازون دکتر دورم نمیتونم برم

من پلی کیستیکم تو مشکلت چیه چن وقت اقدامی

عزیزم اگه نتیجه گرفتی بهم داروهاتو میگی..من خیلی ازون دکتر دورم نمیتونم برم من پلی کیستیکم تو مشکلت ...

منم پلی کیستیکم داروهامو میگم ولی خب برا همه یکی نیست چون فرق میکنه شرایط هرکس.. برای من پماد رویان بوعلی داد و شیاف سکلوژیست که دستور مصرفشون داخلش هست.. شربت سرکه شیره ، قرص آهن، قرص تقویت میل جنسی هم بهم داد که گیاهی بودن

من تقریبا داره یکسال میشه ک اقدامم ولی فقط متفورمین و دوفاستون مصرف کردم آخر اینماه میرم دکترم برام داروی تحریک تخمک بنویسه

سلام عزیز.. نه باردار نبودم فقط پریودم یکماه به تاخیر افتاد درواقع ماه دوم پریود شدم.. انشالله این م ...

عزیزم شاید بارداری شیمیایی بوده؟!

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات