2777
2789

برادر زاده شوهرم دکتر سرطان و تایید کرده بود نمونه مغز استخوان گرفتن من خیلی دعا کردم البته قبلا هم شفای مسیح و دیده بودم یکشنبه کلیسا رفتم و همه براش دعا کردن فردا دکتر جواب نمونه اش و دید و گفت سلامته و معجزه شده چون این بچه تمام علائم سرطان رو داشت ما مطمئن بودیم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوشون چون سنشون کم بوده خوب شده هر چقدر جوون تر باشه طرف بهتره و سرطان های مختلف متفاوته  اصلا ...

عزيزم يه شبه؟؟؟؟ 

شكمش بازم ورم كرده بوده ،روز قبلش عكس و اينا گرفته بودن و قرار بوده و فرداش بياد تهران بره شيمي درماني 

،سبش خواب امام حسين و ديده  بود كه اومده بود بهش كفته بود تو ديكه خوب شدي،وقتي از خواب بيدار ميشه ميبينه كه ديكه درد نداره و شكمش به خالت عادي برگشته و بعدش اومد تهران خونه پدر شوهرم ،و رفتن دكتر و عكس ،دكتركفته كه هيچ اثاري از تومور و غده عا نيست

تعریف معجزه میدونید چیه شما ؟ 

توی دبستان خوندیم ! 

اتفاقات غیر منتظره معجزه نیستن ، غیر منتظره هستن . 

جامعه به اندازه کافی توهم داره ، متوهم تر نکنیم همدیگه رو .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
اوشون چون سنشون کم بوده خوب شده هر چقدر جوون تر باشه طرف بهتره و سرطان های مختلف متفاوته  اصلا ...

عزیزم بچه ی کوچیک هم بوده که از سرطان فوت شده مطمئن باش تا خداوند نخواد برگی از درخت نمیافته اینم یه نظر و لطف خدا و امام حسین بوده که ایشون شِفا گرفتن