2777
2789
عزیزم بچه ی کوچیک هم بوده که از سرطان فوت شده مطمئن باش تا خداوند نخواد برگی از درخت نمیافته اینم یه ...

دارم میگم واکنش بدنها متفاوته هر بدنی مقاومتش متفاوته اصلا ربطی به معجزه و کمک های ماورایی نداره

چشمانم را 
اون اصلا از اول سرطان نداشته تشخیص اشتباه بوده 

حالا اگر تونستی جیزی رو به کسی که میخواد وقایع رو یه جور دیگه تفسیر کنه ، بقبولونی . 

دکتر ها بیسوادی خودشون رو به هزار شکل ناست مالی میکنن

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اصلا از اول سرطان نداشته تشخیص اشتباه بوده 

شما اعتقاد نداري چرا اصرار ميكنين كه من استباه ميگم يا دكترا استباه تشخيص دادن

اين دختر بالاي بيست تا دكتر عوض كرد از بهترين دكترا

سه جهار بار عمل جراحي براي خارج كردن غده انجام داد 

ولي هر بار بعد از يه مدت جاي ديكه بدنش و درگير ميكرد و رشد ميكرد

واااااااقعا؟؟؟؟چه جالب...خداروشکر عالی بود

بله عزیزم ولی متاسفانه بابام چند سال بعدش فوت شد ولی خوب خونه ایی که اون موقع اون ناشناس نزاشت به فروش بره الان میلیاردی قیمت داره

واقعا؟؟ با خدا چه عملی؟چجوری فهمیدی؟ سخت بود؟

من آسم دارم و الرژیه شدید به بیهوشی حساسیت داشتم و نمیدونستم 

مدت زمان بیهوشیمم بالای 1 ساعت بود

روحم بلند شد و جسم خودم رو روی تخت میدیدم و همه دکتر میدوییدن طرفم

من تو دوران جاهليت يه پيج تو اينستاگرام داشت ك خود ب خود قفل شده بود و بعد از سه چهارسال ن اون خط و داشتم و ن اون ايميل يادم بود شوهرمم گير داده يود سر اون بهم يه روز همينجوري الكي از خودم ذاشتم ايميل اينا ميزدم كاملاااااا نااميد بعد يهو بغضم گرفت ب حضرت علي اصغر متوسل شدم همون لحظه خدا شاهده همون جا صفحه خود ب خود باز شد من رفتم عكسا و پيج و پاك كردم اصلاااا باورم نميشد

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
وخداییست مهربانتر از حد تصور..... خداروشکر😊☺

آره خیلی مهربونه . البته معجزه فقط ب دست آوردن یچیز خوب نیس. پیش اومده ک یچیزی رو ک فک میکردم خوبه ولی درکل اشتباه بود رو خدا ازم گرف .جوری ک اصلا فکرشو نمیکردم واقعا شوک بود برام.  ولی الان خداروشکر میکنم ک ازم گرف و حالم خیلی بهتره.

بنظرم تعریف هرکس از معجزه ب خودش مربوطه. انگ توهمی بودن ب کسی نزنیم. 

تعریف معجزه میدونید چیه شما ؟  توی دبستان خوندیم !  اتفاقات غیر منتظره معجزه نیستن ، ...

یعنی به اینکه یه سری کارهارو فقط خداست که واسه ما حل میکنه و یه سری گره ها فقط به دست خدای بزرگ باز میشه اعتقاد ندارین؟

آره خیلی مهربونه . البته معجزه فقط ب دست آوردن یچیز خوب نیس. پیش اومده ک یچیزی رو ک فک میکردم خوبه و ...

خانم عزیز ما اجازه نداریم برای کلمات ، مفاهیم جدید تعریف کنیم . 

این چیزهایی که اینجا گفته میشه معجزه نیست 

یعنی به اینکه یه سری کارهارو فقط خداست که واسه ما حل میکنه و یه سری گره ها فقط به دست خدای بزرگ باز ...

اعتقاد که ندارم ولی اگر اعتقاد داشتم هم اسمش معجزه نبود .

آره خیلی مهربونه . البته معجزه فقط ب دست آوردن یچیز خوب نیس. پیش اومده ک یچیزی رو ک فک میکردم خوبه و ...

دقیقا....تصورتون خیلی قشنگه...امیدوارم که خدا بهترینا رو به همه بده و درک اینکه اگه یه چیزی رو میگیره ولی به صلاحمونه رو هم همینطور...مثل شما☺

اعتقاد که ندارم ولی اگر اعتقاد داشتم هم اسمش معجزه نبود .

عزیزدلم عقیدتون محترم...ولی شماخدای نکرده مشکلی براتون پیش بیاد از کی کمک میخواید یا اینکه وقتی یه کاری که غیرممکن بوده و براتون مهم بوده اتفاق افتاده مسئولش کیه بنظرتون؟؟☺☺

خانم عزیز ما اجازه نداریم برای کلمات ، مفاهیم جدید تعریف کنیم .  این چیزهایی که اینجا گفته میش ...

از نظر شما ب وجود اومدن یه انسان از یه نطفه و روز ب روز رشد کردن اون جنین داخل شکم یه انسان دیگه و در نهایت ب دنیا اومدن اون انسان و به محض ب دنیا اومدن گریه کردنش و.... اینا از نظر شما معجزست یا اتفاق؟ از نظر من معجزست. اون اتفاقایی ک برای من افتاده در همین حد معجزه بوده برام. اسمشو هرچی میذارین بذارین. مام قرار نیس با کلمات بازی کنیم. این از حس و اعتقاد و باور من میاد. مث این میمونه ک یکی میخاد طرح رفاقت باهات بریزه توام موافقی ولی تا طرف میگه من مسیحی ام مسلمون نیستم پا پس بکشی درصورتیکه از نظر من مسیحی یا مسلمون بودن یه کلمه ست فقط مهم اون احساس و اعتقاد و باور درونی انسانه ک از اون اشرف مخلوقات میسازه. میفهمین چی میگم؟ اینا نظرات شخصیه منه. نظر شمام هرچی هست محترمه. ولی بنظرم من حق دارم نظر و باورمو بگم شمام حق داری بگی . ولی قرار نیس ب کسی توهین یا انگی زده بشه. ای کاش اینو یاد بگیریم . منظورم شما نیستینا 

عزیزدلم عقیدتون محترم...ولی شماخدای نکرده مشکلی براتون پیش بیاد از کی کمک میخواید یا اینکه وقتی یه ک ...

من اگر مشکلی پیش بیاد میگردم یک متخصص خوب پیدا میکنم و ازش کمک میگیدم ، اتفاق غیر ممکن هم انتظار ندارم اتفاق بیافته ، من تلاش خودم رو میکنم ، شد شد ، نشد نشد . 

از نظر شما ب وجود اومدن یه انسان از یه نطفه و روز ب روز رشد کردن اون جنین داخل شکم یه انسان دیگه و د ...

به وجود آمدن انسان از نطفه اسمش معجزه نیست ، روال زندگیه ، تعریف معجزه نیست .