2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم میگم واکنش بدنها متفاوته هر بدنی مقاومتش متفاوته اصلا ربطی به معجزه و کمک های ماورایی نداره

عزيزم درست ميگن گاهى تو پزشكى يه چيزايى ميبينى كه با فعلا با توجه به علم الان اصلا قابل توجيه نيست، من مذهبى نيستم ولى معجزه وجود داره

شما اعتقاد نداري چرا اصرار ميكنين كه من استباه ميگم يا دكترا استباه تشخيص دادن اين دختر بالاي ...

واقعا شفاى يه بيمارى كنسرى كه متاستاز داره معجزه است، متاستاز ديگه مرحله ى آخره

متخصص خوب؟؟؟همون خدا منظورتونه؟

نه عزیزم متخصص در زمینه همون مشکل ، کسی که تشخیص درست بده و از راه صحیح نشکل رو حل کنه ، حالا از خرابی لوله و سیم کشی ساختمان بگیر تا بدترین بیماری . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
واقعا شفاى يه بيمارى كنسرى كه متاستاز داره معجزه است، متاستاز ديگه مرحله ى آخره

وافعا معجزست 

بيحاره دختر ٤،٥سال دركيره بيماري بود و هر بار بعد از خارج كردن غده ها كه واقعا بزرگ هم بودن دوباره غده برميكشت دكترا ديكه جوابش كرده بودن و اميدي به بهبودش نداشتن

کاربران محترم

به خصوص مسیحیان عزیز 

لطفا اگر مایلید صفحه ی ۷۱ تاپیک پروفایلم رو بخونید

🌹ممنونم🌹

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
تعریف معجزه میدونید چیه شما ؟  توی دبستان خوندیم !  اتفاقات غیر منتظره معجزه نیستن ، ...

بابا چه خصومتی با خداداری اخه همشو به محیطو جامعه ریط میدی معجزه میکنه دیدم که میگم