2777
2789

دخترهای که خوشن پیش مامان باباشون چرابایدبیان به یه زندگی پرازغم وغصه ویه بچه هم بدنیابیارن ومسول خوشبختیش باشن درحالی که هیچ کاری ازدستشون برنمیادجزغم وغصه 😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یک چیزایی با ازدواج خوب بدست میاری که هیچ جور دیگه نمیتونی بدستش بیاری برو تاپیک جدیدمو ببین 

اونایی که این حرفا رو میزنن عشق به زندگی ندارن‌چون انتخاب درست نداشتن یا با دوست شدن با طرف و عاشق یا چشمشون رو رو اشتباهات و چیز های بد طرف قبل ازدواج بستن تازه فهمیدن بعد ازدواج چه خبره

ازدواج درست آرامشی داره که هیچجوره بدست نمیاد حتی پیش بهترین ادمای دنیا مثل پدر و مادر

چون پدر مادرشون همیشه پیششون نیست ! چون یه روزی پیر میشن و فقط خودشون میمونن ! تنها بی کس ، بدون مرد ...

عزیزم اشتباه محضه که صرف تنها موندن ازدواج کنیم ..اتفاقا من چند روز پیش یه مقاله میخوندم نوشته بود ادمهایی که بلدن تنهایی لذت ببرن و تنهایی ترس زندگیشون نیست ازدواج بهتری دارن ...بعدم بی مردی عجیب نیست و با ازدواج باز هم ممکنه فرد تنها باشه یا تنهاتر ...و بچه هم قطعا ما مالک بچه نیستیم که بخواد تو پیری و کوری عصا دست باشه

عزیزم هیچ بایدی در کار نیست، ازدواج هدف نیست، متاسفانه ما چون تو ایران زندگی میکنیم با یه عالمه فکر بیمار اطرافمون که اگه یه دختر ازدواج نکنه کلی پشتش حرف در میارن،  و پدر و مادرایی که خوشبختی بچه هاشون و فقط تو ازدواج می بینن، و گر نه وقتی تو زندگیت خوش باشی و اهداف مختلفی هم داشته باشی چرا به اونها نرسی

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری
عزیزم یک چیزایی با ازدواج خوب بدست میاری که هیچ جور دیگه نمیتونی بدستش بیاری برو تاپیک جدیدمو ببین&n ...

خوبیاش خیلی کمترازغم وغصه هاوپیرشدنش که فقط یالاقل بیشترش برادخترتاپسر

خوبیاش خیلی کمترازغم وغصه هاوپیرشدنش که فقط یالاقل بیشترش برادخترتاپسر

عزیزم اینی که گفتم خیلی دیدم تا موقعی که دیدت اینه خوبی هاش به چشت نمیاد 

حتی اونایی هم که با هر دلیلی جدا میشن دلشون برای خوبی های زندگی مشترکشون تنگ میشه

دختر دایی پنج ساله من اگ بهش بگی باید میگه بایدی در کار نیس😊

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....