2777
2789
عنوان

اونایی که میگرن دارید توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 47 پست

منم درگیرشم ژلوفن و ..آرومم نمیکنه فقط دیکلوفناک یا قرصش یا شیافش ...اما الان یچی رو متوجه شدم که خوددن سردیجات بدترش میکنه من سردی رو کم کردم رو آوردم به خوردن چیزای با طبع گرم خداروشکر دیرتر میگیره 

قرص ضد بترداری نخور. ماست و پنیر نخور. یه شال بذار تو کیسه تو یخچال وقتی درد داره شروع میشه بیار تا سرده ببند روی چشمات. 

درنهایت قهره بریز توی اب جوش. نذار روی گاز. فقط اب جوش بریز تو لیوان یه قاشق قهوه بریز توش هم بزن با استامینوفن ساده بخور

من با این روشها کنترلش کردم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اون داروها خیلی آروم شدم یه دارو گیاهی هم هست به اسم هایپیران قطره س بی عوارض روزی دو بار باید سی قطره بخوری بعد یه ماه کم کم اثرش شروع میشه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

منم خیلی دچار سردرد میشم .با کوچکترین باد سردرد میشم ،بعضی اوقات هم یهو سردرد میگیرم مث یا باد تو سرمه بیشتر پیشونیم و پس سرم درد میاد حوله داغ میکنم میزارم کمی بهتر میشم از عطاری عطسه آور گرفتم روغن سیاهدانه هم میزنم اما تاثیر چندانی نداره

شما علایمتون چیه استارتر؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

اینو حتما امتحان کن اوی یهظرفو پریخ و آب  کن و دستتو تا مچ بذار توش و هی دستتو باز و بسته کن باعث میشه دردت کم شه اگه نتیجه گرفتی منو ریپلای کن💜

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
اخی با دکترت درمیون بزار اذیت نشی بعدا😣

من از ۹ سالگی میگرن دارم الان ۲۵ سالمه ببین چندساله من درد میکشما اکثر روزا هم درد دارم نابود شدم دیگ خدا خودش بهمون کمک کنه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

من دارم گلم بیخوابی بدخوابی پنیرمانده ونور و وافتاب شدید وگرمای شدید استرس وفکر زیاد میگرنم عود میکنه...تا بالا نیارم و مسکن نخورم خوب نمیشم البته من سی تی اسکن دادم سالها پیش گفت خفیف داری... قرص ضدبارداریم که اصلااا میگرنیا نباید مصرف کنن...خطرناکه براشون. ادویل مسکن خوبیه 

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
منم درگیرشم ژلوفن و ..آرومم نمیکنه فقط دیکلوفناک یا قرصش یا شیافش ...اما الان یچی رو متوجه شدم که خو ...

وای دقیقا مثل من😳

منم پنیر وماست واین چیزا میخورم حالم بدمیشه می میرم از سردرد الهی دچارهیچ کس نشه

التماس دعا
منم خیلی دچار سردرد میشم .با کوچکترین باد سردرد میشم ،بعضی اوقات هم یهو سردرد میگیرم مث یا باد تو سر ...

من پشت سرم درد میگیره

پشت چشمم درد میگیزه

وقتی میخوام بلند بشم از جام چشامسیاهی میره و انگار تو سرم پتک میزنن کوپ کوپ میکنه تو سرم انقد شدید که دست بزاری رو سرم عین قلب ضربان دارم 

چقدر مسکن بخورم اخه  هرروز هرروز   اخرش میمیرم تا مسکن نخورم هم دردم اروم نمی گیره  ...

ببین اگه حامله نیسی دارو دارن برای پیشگیری میگرن من همون قرصارو میخوردم خوب بودم اما گفت برای بارداری حق نداری بخوری الانم س ماهه نمیخورمو تو اقدامم نمتونم بخورم اما واقعا کلافه کنندست مسکن فقط لحظه ایه خوب نمکنه  همون داروهای پیشکیری از میگرنو باید بخوری

دکتر به منم گفته بود میگرن داری دارو داد یه دونه اش رو خوردم فشارم افتاد دیگه نخوردم شوهرم از دوستاش که تو طب سنتی هستن راجع به میگرن پرسید اونا گفتن شبا قبل از خواب موهای سر رو با روعن سیاهدانه ماساژ بده بعد روی پیشانی هم بمال  خوب شدم الان  میگفتن علتش نارسایی خون به مغزه