2777
2789

بچها دیوونه شدم دیگه  چند ساله درگیرشم   یدوره دارو استفاده کردم به مدت ۲سال بعدش خوب شدم

الان باز چند وقته همش درد دارم

شما تجربه ای ندارید؟   خسته شدم واقعا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان دوساله امیتریپتیلین ده یه نصفه میخورم با یه پرانول ده موقع خواب ماهی یکی دوبار سردرد میگیرم که شیاف دیکلوفناک صد میذارم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من الان دارم از سردرد میمیرم خسته شدم تو اقدامم هستم مسکن میترسم بخورم یک‌هفته با سردرد شدییید باید بسازم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
خواهر شوهر من دکتر مغز و اعصابه اونم میگرن داره ژلوفن میخوره نمیدونم داروی دیگه داره یا نه

من نوافن میخورم   ولی اخه دیگه چقدر بخورم عین نقل و نبات شده مسکن برام   تا حالا دوبار ام ار ای دادم خسته شدم بخدا

من چی بگم تو بارداری فقط تحمل میکنم  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن