منم درگیرشم ژلوفن و ..آرومم نمیکنه فقط دیکلوفناک یا قرصش یا شیافش ...اما الان یچی رو متوجه شدم که خو ...
منم با خوردن ماست یا ماهی سردرد میشم
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من پشت سرم درد میگیره پشت چشمم درد میگیزه وقتی میخوام بلند بشم از جام چشامسیاهی میره و انگار تو سر ...
من دو طرف شقیقه هام هم درد میگیره
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
پنج وقتی سرت درد گرفت چند بار تو روز دست و پا و صورتتو بشور
شیش زیاد غذا نخور گشنگی هم نکش
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
ی روش یادت بدم برای سردرد لیمو تازه بمال ب پیشونیت یا اون ناحیه درد،جواب می ده تفریبا بیست مین طول می کشه درد بیفته،قرص دیازپام 5 هم خوبه بهتر از مسکنه خواب اوریشم زیاد نیست