دقیقا ...خدانکشتت نازی .... دیونه...حجت السلام نازنین
😂😂😂خب باید هر روایتی که عرض میشود با ذکر منبع مطرح شود و منبع این جمله ی گهر بار خودم میباشم که معرفی کردم...😄😄😄
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
این کالری من بچه ها خیلی ضعف کردم یه نصف تون تافتون با یه کوکو سیب زمینی خوردم هنوزم ضعف دادم ...
کالریت خوبه👌
میتونی مواقعی که احساس ضعف میکنی به جای نون و مخلفات از میوه های فصل بخوری که کم کالری هم هستن مثل خیار هلو یا گلابی....
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امروز چقدر کار داشتم تموم شد شام سوپ ورمیشل گذاشتم جاتون خالی نشستم استراحت میکنم ...
خسته نباشی بانو👏👏👏
چه حالی میده همه کارا انجام شده باشه و با خیال راحت بشینی و منتظر اومدن شوهر باشی و شروع یک ملاقات عاشقانه.....😄💏😉
بعضی موقع ها حال و هوای تاپیک منو یاد دید و بازدید های عید میندازه .....میرفتیم خونه فامیلا اگه خونه نبودن روی دَر مینوشتیم *اومدیم نبودید رفتیم*😂حالا این جمله رو من تقدیم حضور پر مهرِتان میکنم😂😂😂😄