من قبل از بچه دار شدنم هیچ رابطه خوبی با بچه ها نداشتم بچه های جیغ جیغو و بی ادب که متنفر بودم و نوزاد ها هم به نظرم همه زشت بودن تا اینکه خودم بچه دار شدم وقتی بچه رو دیدم واقعا احساس کردم زشته ولی خیلی دوستش داشتم این حس تا مدتها با من بود و دقیق یادمه سر چهار ماهگیش ی لحظه تو بغل باباش بود نگاهش کردم و گفتم وایی نه اصلا زشت نیست می خواستم ببینم کسی این حس رو داشته ماله افسردگی هست نمی دونم نظر شما چیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه من اولین بار که دیدمش به نظرم خیلی خوشگل اومد الان که ۱۰ ماهشه. عکسای نوزادیشو میبینم میگم که خیلی زشت بوده الان تازه خوشگل شده😁
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
نه اتفاقا وقتی اولین بار بچه هامو دیدم بنظرم خیلی خوشگل وناز بودن پسرمو وقتی دیدم عاشقش شدم مامانمم بعدها اعتراف کرد نتونستم طاقت بیارم ولپش رو بوسیدم البته الان هم قیافشون خوبه