2777
2789
عنوان

چرا ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
خیلی زندگی اینجوری سخته....بنظرت هیچ کار نمیشه کرد 

من خیلی تلاش کردم ....

نتیجه هایی که گرفتم ایناس که ....

یه مدت خودمو میزنم به بیخیالی که غصه نخورم و شاد باشم  تا  قیافم شاد باشه  ، اما الکیه ظاهریه .یعنی از درون حالم واقعیه واقعی خوووب نیست!

بعضی وقتا که تصمیم میگیرم هی خونمو تمییز میکنم قشنگ غذا درست میکنم به خودم میرسم    امااا  چند روز لینجوریه بعدش دوباره میشم خوده خوده واقعیم !

حتی کتابامو میارم که مثلا لغت زبان بخونم که حوصلم سر نره ......

اما هیچی که هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی تلاش کردم .... نتیجه هایی که گرفتم ایناس که .... یه مدت خودمو میزنم به بیخیالی که غصه ن ...

بنظرم تقصیر خانوادمم هست...مدام بحث ، دعوا و غر میزنن

ایراد میگرفتن

مثلا اون زمانا که تلفن تازه خریده بودیم مثلا کسی اشتباه زنگ میزد و میگفت اپنجا خونه کیه منم میگفتم خونه آقایدفلانیه صد نفر میگفتن مگه عقل نداری چرا گفتی کجاس

یا سر نمره گرفتن چرا ۱۹چرا بیست نه

یا هزار تا مورد دیگه

بعضی اوقات همسرم اصن حرف میزنه هیچ خاصیم نمیگه اعصابم خرد میشه

بنظرم تقصیر خانوادمم هست...مدام بحث ، دعوا و غر میزنن ایراد میگرفتن مثلا اون زمانا که تلفن تازه خر ...

واییییی تو رو خدا بیشتر نگووووووو....دقیقا مثله من...

بخدا بیچاره شوهرم رو قورت میدم سره کوچیکترین چیز...

چندبار گفته اصلا حواست هست چجوری منتظری جنگ راه بندازی

بنظرم تقصیر خانوادمم هست...مدام بحث ، دعوا و غر میزنن ایراد میگرفتن مثلا اون زمانا که تلفن تازه خر ...

همه ی اینایی که گفتی سره   منم اومده....

بعدشم هیچوقت مادرم اعتماد بنفس نداد به من...

هروقت اومدم ظرف غذا رو بشورم گفت برو بشین درس بخون  یا  تو آروم میشوری حوصلم نمیگیره ....

اومدم کنارش وایسم غذا یاد بگیرم گفت هنوز زوده تو رفتی خونه ی شوهر یادمیگیری....

و هزاران اتفاق دیگه !

الان که اصلا اعصاب ندارم خدا شاهده  از هیچی هم خوشم نمیاد اعتماد بنفسمم  صفر شده

واییییی تو رو خدا بیشتر نگووووووو....دقیقا مثله من... بخدا بیچاره شوهرم رو قورت میدم سره کوچی ...

خخخ..خدایی خیلی شبیه همیم

من که کلافه شدم...الان فقط استرس اینو دارم که بچم دختر باشه...واقعا اون دنیا بعد باید جواب پس بدم 

خخخ..خدایی خیلی شبیه همیم من که کلافه شدم...الان فقط استرس اینو دارم که بچم دختر باشه...واقعا اون د ...

عزیزم بارداری ؟

تبریک میگم ....

بیخیال استرس نده ب خودت با قسمت نمیشه جنگید که...

خدا رو چه دیدی شاید اونا لنگه ی ما نشدن و زرنگ شدن!

چند سالته خودت ؟

باز خوبه کم سن تری ...فرصت داری...ان شاءالله همه چی درس بشه

ان شاالله ....

میدونی عزیزم به سن  نیستش !

آدمایی رو میشناسم کم سن و سال ولی نمیدونی چه ا ن ر ژ ی دارن توی زندگیشون و چه چیزا بلدن و هنوزم دارن یاد میگیرن و دست برنمیدارن !

ای باباااا....بیخیال

ان شاالله .... میدونی عزیزم به سن  نیستش ! آدمایی رو میشناسم کم سن و سال ولی نمیدونی چه ا ن ر ...

واقعا من انقدر حسرتشونو میخورم ...بیخیال فقط بیشتر غصه میخوزیم....مممنون که باهام حرف زدی ...خدا بهترین ها رو تو مسیر زندگیت قرار بده😍😍😍😍😍😍